Stil Promo

(P)ostanite fit i dočekajte ljeto zadovoljni

Vježbanje, plivanje, wellness, zdrava prehrana – sve na jednom mjestu

(P)ostanite fit i dočekajte ljeto zadovoljni

Terme Tuhelj: Četiri savjeta za vitalnost i lijep izgled

Opustite se, zaboravite brige i izbacite stres! Izliječite tegobe i oblikujte liniju. U tome će vam pomoći tretmani ljekovitim blatom i anticelulitni tretmani SPAeVITA centra Terma Tuhelj. Da bi učinak bio što bolji nakon uživanja u tretmanima otkrijte najveći Svijet sauna u Hrvatskoj s posebno kreiranim sauna programima. Solni ili čokoladni, aroma cool, med i mlijeko, program grožđem ili atraktivan aroma program vrtloženja zrakom, probudit će vaša osjetila, opustiti napetost u mišićima, izbaciti toksine, a kožu učiniti baršunasto mekanom. Svaki zadnji petak u mjesecu rezerviran je za Selfness dan gdje možete više naučiti o buđenju vitalne energije te naučiti kako promjeniti životne navike.

Vježbajte u vodi

Plivanje u bazenima i podvodne masaže Vodenog planeta odlične su za jačanje mišića, osobito za ljubitelje vodenih aktivnosti. Dok se ostatak obitelji zabavlja na adrenalinskim toboganima iskoristite vrijeme samo za sebe, vježbajte u vodi sami ili uz pomoć fizioterapeuta, s rekvizitima ili bez njih… Nakon toga osjećat ćete se odlično.

Budite aktivni i istražite Zagorje

Proljeće je kao stvoreno za aktivnosti u prirodi. Biciklizam, trčanje, nordijsko hodanje održat će kondiciju, pomoći u borbi protiv kilograma i oblikovati tijelo, a jedinstvena ljepota Hrvatskog zagorja pružit će nezaboravan doživljaj odmora. Hrvatska je zaista jedinstavena destinacija za koju možemo reći da je zaista puna života.

Jedite zdravo i umjereno

Ne zaboravite na pravilnu prehranu! Zdrava hrana iznimno je važna za fizičko i psihičko zdravlje. U Termama Tuhelj jela označena simbolom jabuke sadrže najbolju kombinaciju kalorijske vrijednosti i bogatstva hrane. Svaki zalogaj takvog obroka osnažuje vaše tijelo i održava vitalnost.
Ako želite sve objediniti i uživat u 3 dana neograničenom opuštanju u termalnoj vodi, Terme Tuhelj pripremile su odličan paket Spa opuštanje uz 25% popusta. Povedite prijatelje, obitelj ili dođite sami na detox vikend. Posvetite se sebi.
Neka ovo proljeće bude u znaku vitalnosti...vidimo se u Termama Tuhelj.

 
 

Naslovnica Promo