StoryEditorOCM
Promo arhivNe propustite

City Center one organizira najveće gastro događanje u Dalmaciji

Piše PROMO
23. veljače 2018. - 08:56

City Food Festival na jednom mjestu, u jednom vikendu, okuplja top kuhare, poznata lica koja se u kuhinji snalaze savršeno, sajam finih domaćih proizvoda te poseban kulinarski dio osmišljen za mališane. Stoga, od 23. do 25. veljače budite dio najvećeg gastro događanja u City Centeru one Split.
U tri dana festivala uživajte u 15 pomno odabranih radionica: ne propustite vidjeti na djelu Tomislava Špičeka koji će pokazati kako tradicionalno jelo pripremiti na potpuno nov način! Robert Žmire otkrit će kako najbolje pripremiti janjetinu, Christian Misirača i Hrvoje Zirojević bavit će se morskim plodovima na kreativne načine, a kako napraviti vrhunski rižoto otkrit će Mate Janković. Uz to što ćete naučiti male kulinarske trikove od vrhunskih imena - sva njihova jela moći ćete i degustirati.
Uz kuhare nekih od najboljih lokalnih restorana kao što su Zrno soli, Mazzgoon i Fabrique svoje umijeće pokazat će poznata lica koja se s kuhačom savršeno slažu. City Food Festival svojom radionicom će otvoriti Luka Nižetić. Ana Gruica pokazat će kako se hraniti zdravo i fino, a Marijana Batinić i Doris Pinčić Rogoznica – koje će voditi cijeli City Food Festival – zasukat će rukave te pripremiti slane i slatke kiflice. Voditeljice će imati i naočite asistente u kuhinji – ragbijaše iz RK Nada.
Kako biste bili sigurni da kuhate domaće, kvalitetno i provjereno, na City Food Festivalu će vas čekati pomno odabrani domaći proizvođači i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja će ponuditi najbolje od svojih proizvoda na Sajmu delikatesa. Njima se pridružuju i trgovine dm, bio&bio i Müller s odabranim bio asortimanom za sve one koji okreću zdravu stranicu u svojem životu.
Najmlađi će također uzeti kuhače u ruke jer ih očekuje Dječji kulinarski show sa zabavnim radionicama u kojima će uz profesionalne chefove učiti osnove kuhanja, pripreme i dekoracije hrane, a najbolji kuhar ponijet će titulu Malog City chefa
City Food Festival događaj je koji će probuditi sva vaša osjetila, na kojem ćete se zabaviti, naučiti mnogo od najboljih u kuhinji te degustirati vrhunske zalogaje. 
Nemojte to propustiti!
Raspored svih radionica te ostali detalji nalaze se na citycenterone.hr.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:13