Stil Promo

Optika Anda - Mall of Split

Nikad povoljnije do brendiranih naočala
 

Optika Anda - Mall of Split
CharlieMax Diaz 750,00kn
Cristian Rot Ventriloquist 1300,00kn
Dior Diorine Dite 1700,00kn
Disquard DQ5213 1325,00kn
FrencyM the Cime Dt 2000,00kn
Italia ind 750,00kn
Marc Jacobs 430 1050,00kn
PorsheD8478B 1450,00kn
Tom Ford FT5399 001 1175.00kn
FrencyM_cascade MBMG 2875,00kn
FrencyM_Columbus SLG-Y 1950,00
Irresistor Kubrik 1500,00kn

Korak po korak, bližimo se kraju zime i početku proljeća koje bi definitivno trebalo dočekati s nekim novim parom sunčanih naočala. Nije tajna da se danas stilu, modi i modnim dodacima pridaje više pažnje nego ikad prije. U skladu s tim sve više žena, ali i muškaraca, polako ali sigurno postaju kolekcionari naočala, što mi u optici Anda razumijemo u potpunosti. Čak znamo reći kako sunčane naočale postaju dio osobnog identiteta čovjeka, a jasno nam je i da bismo svi mi najradije imali po jedan par naočala za svaku odjevnu kombinaciju ili barem za svaki dan u tjednu. Međutim, kad dođe do pitanja realizacije takvih želja, najčešće je naš novčanik taj koji prvi zavapi upomoć.
Ako ste se prepoznali u bilo čemu od navedenog, bit ćete oduševljeni informacijom da smo u optici Anda,u poslovnici u prizemlju shopping centra Mall of Split,za vas pripremili brendirane naočale po nižim cijenama, i to do 50%. Na našim policama vas čeka širok izbor dioptrijskih i sunčanih naočala renomiranih marki, koje će bez dvojbe zadovoljiti sve ukuse, stilove, ali i sve oblike lice, po trajno sniženim cijenama. Bilo da ste ljubitelji retro modela, klasike ili nekih modernijih stilova, sigurni smo kako ćete na našim policama pronaći nešto za sebe i da ćete proljeće i ljeto dočekati spremni, s novim naočalama na licu, istovremeno prateći aktualne svjetske trendove.
Kako znamo da pronalazak savršenih naočala nije lagan posao, u poslovnici u prizemlju centra Mall of Split vas čeka naše ljubazno i stručno osoblje koje će vam posvetiti onoliko vremena i truda koliko je potrebno da u konačnici od nas odete sretni, zadovoljni i s novim naočalama.
Veselimo se vašem dolasku i upotpunjavanju vaše kolekcija naočala još jednim modelom iz naše ponude vrućih trendova naočala kojima ćete žariti i paliti okolo.

Posjetite nas i na www.optika-anda.com


 

Naslovnica Promo