StoryEditorOCM
Promo arhivZIMSKA BAJKA U PRIRODI

Terme Krka, Dolenjske Toplice - blizina, naklonjenost, zadovoljstvo, sreća

Piše PROMO
14. prosinca 2017. - 12:42

Zimska bajka u prirodi očekivano kreira romantično ozračje. Terme Dolenjske Toplice, koje su i prirodom i romantikom obdarene na sve strane, pravo su mjesto za opuštenu udobnost i mir. Hotel Balnea i ponuda njegovog relaksacijskog centra omogućavaju parovima, koji se žele posvetiti jedno drugom, sve što je potrebno za odmak od natrpane svakodnevice. Relaksacija je ugodnija ako si je priuštite u dvoje.

Vas dvoje …

Prepustite se toku … Uživajte. Relaksirajte tijelo i dušu uz šum termalne vode, uronite u unutarnje i vanjske bazene Terma Dolenjske Toplice,  uz dizanje pare i zvuke zračnih mjehurića u whirlpoolu. Prvu večer priuštite si još i romantičnu kupelj uz pjenušac ili wellness napitke…

Vrijeme, provedeno u Balnei, namijenjeno je smirenju. Vaše će misli, u japanskoj kupki za znojenje, bezbrižno skakati sa teme na temu. Raznolika ponuda svijeta sauna i toplota će se pobrinuti i za tjelesno zdravlje … Detoksikacijski učinci finske, turske i biljne saune sigurno će dobro utjecati na vaše osjećanje. Jednako tako i neka od masaža koju će te izabrati. Koja je vama najdraža – klasična, havajska, medena, biljna… ili neka druga? Relaksacija pod prstima Balneinih maserskih majstora, je obred koji će vam vratiti radosti i uravnoteženost.

Kada se zaželite intimnog okruženja, očekuje vas odabrana soba. Hotel Balnea je hotel visoke kategorije ****, superior, sa sobama i suitama opremljenim prirodnim materijalima. TripAdvisor i Trivago su ga stoga uvrstili među sedam najboljih wellness hotela u Europi.

A što s djecom… ?

U vrijeme blagdana, u Termama Dolenjske Toplice pripremili smo bogatu animaciju za djecu. Za djecu smo organizirali igrarije s Medom Tedom: traženje skrivenog blaga, natjecanje u plivanju i drugim sportskim igrama, pripremanje brloga i plesnu radionicu. Za to vrijeme roditelji mogu uživati na svoj način.

Info:
www.terme-krka.hr
booking@terme-krka.si
00 386 8 20 50 300

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 22:59