StoryEditorOCM
Promo arhivPOPUSTI U STILU

Odličan "ulov" i fantastične uštede uz kupone s popustima

Piše PSD.
3. studenog 2017. - 09:50
Kuponinaslovna

City Centar one i modni magazin Slobodne Dalmacije Stil opet daruju svoje mnogobrojne kupce i to ovoga vikenda, 4.  i 5. studenoga, priredivši im odlične popuste u mnogobrojnim trgovinama.

Nije nikakva tajna da je "City" razmazio svoje kupce, u što će se uvjeriti svi kada otvore i najnovije kupone, u kojima će ih dočekati prilike za sconta koja  naprosto ne smiju propustiti.

Nije bitno tražite li novi kaput, trenerku, dječje cipelice ili pak ukrasnu svjetiljku ili novi televizor, City je mislio na sve, te omogućio odličan "ulov" i fantastične uštede uz kupone s popustima koji vas čekaju u najnovijem primjerku Stila.

Ovom prigodom izdvojit ćemo samo neke trgovine u kojima se možete razveseliti novim artiklima. Tako, primjerice, ako kupujete nove naočale očekuje vas popust od trideset posto u optikama Anda, Ghetaldus, Optotim i Endi. U trgovini Gau Moreno također će vas dočekati "skonto" na cijeli asortiman od trideset posto..

Ako ste u potrazi za novom obućom, svakako iskoristite kupon s popustom od 20 posto za Batu i Shooster, gdje ćete uštedjeti 20 posto. Toliko će iznositi i sniženje u Carpise. Spomenimo da će u Intersparu svi Spar premium proizvodi biti sniženi za 25 posto.

Ukoliko je došlo vrijeme da promijenite madrac, naša preporuka je da to napravite ovoga vikenda, jer ćete uštedjeti 30 posto. Mala djeca brzo rastu i svako malo je potrebno obnavljati njihovu odjeću i obuću, pa stoga ukoliko imate taj problem pravac Idexe gdje vas čeka popust od 25 posto, u Cicibana 30 posto na dio asortimana...

Zato Stil pod ruke i pravac - City Center one

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:14