StoryEditorOCM
Promo arhivLux-Factor

Vaša tetovaža uvijek je kao nova uz ovu kremu!

Piše PR
23. listopada 2017. - 10:00
lux1

Bojite se da će vaše tetovaže nakon nekog vremena izgubiti ljepotu i raskoš svojih boja te da će se njihovi rubovi početi slabije ocrtavati? Priznajte, izblijedjela tetovaža koja više izgleda kao mrlja na tijelu, a ne kao prekrasan ukras, baš i nije neki prizor. Kako se to ne bi dogodilo, na tržištu postoji najbolja njega za tetovaže – revolucionarna krema Tattoo Nano Shock. Ona zahvaljujući vrhunskim sastojcima čuva boje i oblike tetovaža – vaša tetovaža uvijek će izgledati kao da je svježe napravljena.

Tattoo Nano Shock krema njeguje nove tetovaže, ali vraća "stari sjaj" i tetovažama koje ste davno napravili. Redovito korištenje Tattoo Nano Shock kreme jamči da vaša tetovaža uvijek izgleda prekrasno. Osim toga, ona njeguje kožu – čini je mekom, glatkom, podatnom i fleksibilnom. 

Ne samo da ova krema čuva lijep izgled tetovaža, ona je ključan izbor nakon samog procesa tetoviranja jer pomaže da se koža koja je bila izložena postupku tetoviranja lakše oporavi. Uz redovito nanošenje kreme Tattoo Nano Shock koža će brže zacijeliti. Ona sprječava upale te pruža optimalnu hidrataciju.

Prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Tattoo Nano Shock.

Tattoo Nano Shock je profesionalna njega upravo za tetovaže i niti jedna "obična" krema ne može je zamijeniti. Svoju učinkovitost može zahvaliti vrhunskim sastojcima  - tu su kakao maslac, shea maslac, bademovo ulje, vitamin E, cink... Zahvaljujući njima, ova krema je bogate, izdašne teksture, prekrasnog mirisa te je iznimno ugodna za nanošenje. Brzo se upija u kožu, djeluje regenerirajuće, protuupalno i hidratizirajuće.

Kako se koristi? Jednostavno – 2 puta dnevno nanesite tanak sloj Tattoo Nano Schock kreme te je nježno umasirajte u područje tetovaže. Za njegu novih tetovaža pričekajte 3 tjedna nakon procesa tetoviranja, a onda krenite s njegom.

Lana Klingor Mihić, vlasnica PR agencije Klinka

Imam neke tetovaže koje su s godinama malo izblijedile, malo su se crte spojile, to se jednostavno događa s tetovažama, ali cijeli taj proces je u stvari puno bolji od kad koristim kremu za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock.

Žanamari Perčić, pjevačica

Za dobro jutro i za laku noć moja tetovaža dobije tretman kremicom Lux Tattoo Nano Shock. Zato u zadnjih par tjedana izgleda bolje nego ikad! Volim ovakva mala kozmetička čuda i miriše odlično!


Kako na adekvatan način zaštitit svoju tetovažu?

Upravo sada krema za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock naručite po promocijskoj cijeni s čak 30 % popusta, samo na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 330 93 65.


30-dnevna garancija!

Ne vjerujete kupovini putem interneta? Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:12