Stil Promo

Croatia Airlines

Pogledaj u oblake!

Croatia Airlines

Croatia Airlines u kolovozu nastavlja s akcijom inudi  vam povoljnije aviokarte za Frankfurt i München. Povratne aviokarte za izravne letove iz Splita u Frankfurt i München te iz Dubrovnika u Frankfurt možete kupiti po cijeni već od 119 eura. Letove po promotivnoj cijeni možete realizirati od 15. listopada.

Stoga, posjetite Frankfurt, njemačku gospodarsku i kulturnu prijestolnicu bogate tradicije ili pak preko frankfurtske zračne luke poletite u odredišta diljem svijeta.
Vrijedi posjetiti i München, bavarsko središte i jedan od najzanimljivijih srednjoeuropskih gradova s mnogim znamenitostima.
Izravni su letovi iz Splita u Frankfurt, tijekom zimskog reda letenja, svaki dan,  a u München možete otputovati svaki dan osim subotom. Letovi iz Dubrovnika u Frankfurt, kao i u obratnom smjeru, triput su na tjedan - utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Promotivna cijena odnosi se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuje prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje novi proizvod Croatia Airlinesa - tarifni razred FlyEasy, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju i odaberite omiljeno odredište!

Naslovnica Promo