Stil Promo

getbybus

Uz samo par klikova provjerite cijene i vozni red

getbybus

Vodeća agencija za prodaju autobusnih karata na domaćem i inozemnom tržištu, GetByBus, ovog ljeta nudi akcijske cijene karata u suradnji s domaćim autoprijevoznicima Panturistom, Autohercom i Črnja toursom. 

Iz ponude izdvajamo linije Zagreb - Beč već od 68 kuna (prijevoznik Panturist),  Zagreb – Munchen već od od 19 kuna, Zagreb – Ulm već od 30,00 kuna,  Zagreb –Stuttgart i Frankfurt već od od 38,00 kuna, Split – Munchen već od 37 kuna, Split – Stuttgart i Ulm već od 48 kuna, Split – Frankfurt već od 64 kune (prijevoznik Autoherc) te Zagreb – Budimpešta od 78 kuna (Črnja tours). 

Treba nadodati kako se radi o ograničenoj ponudi, a neki su popusti ostvarivi samo za određene dane u tjednu ili za kupnju 14 dana i/ili 21 dan prije polaska. Cijene se odnose na jednosmjerne karte, a vrijede i za polaske u suprotnom smjeru (iz inozemstva prema Hrvatskoj). Sve dostupne linije, vozni red i popuste možete provjeriti na web stranici www.getbybus.com

O agenciji GetByBus:

GetByBus vodeća je europska platforma za prodaju autobusnih karata koja spaja više od 7.000 gradova i nudi više od milijun kombinacija autobusnih linija koje su dostupne online. Autobusne karte tako možete kupiti iz udobnosti svoga doma i bez čekanja u redu na autobusnim kolodvorima, a za neke linije ih čak možete prilikom ukrcaja pokazati vozaču na vašim mobilnim telefonima i tako se poštedjeti brige oko tiskanja istih, a za sva pitanja na raspolaganju vam je GetByBus helpdesk služba. 

Kupnja autobusnih karata i planiranje putovanja nikad nisu bili jednostavniji, stoga nemojte propustiti priliku za obilazak Vama najdraže destinacije po niskim cijenama. Također, osim službene web stranice agencije, tu je i GetByBus mobilna aplikacija preko koje možete kupiti putne karte a nemojte zaboraviti ni Facebook stranicu, gdje redovito možete sudjelovati u nagradnim kvizovima  i osvojiti karte za putovanje po Vašoj želji za samo 1 kunu! 

Uz sve to, na web stranici možete pratiti i blog na nekoliko jezika, gdje možete pronaći informacije o zračnim lukama, prijevozu, zanimljivostima o raznim destinacijama te preporukama kako maksimalno iskoristiti svoj odmor.

Ako još uvijek ne znate gdje i kako iskoristiti Vaš godišnji odmor, posjeta stranici će Vam zasigurno biti od velike pomoći.

Ukoliko još niste koristili usluge ove sjajne agencije, ovdje je navedeno i više nego dovoljno razloga da se to promijeni te i Vi – uz samo par klikova – postanete dio sverastuće populacije vjernih korisnika!

Naslovnica Promo