Stil Promo

najbolji shopping

Veliko sezonsko sniženje u City Centeru one

najbolji shopping

Dugo, toplo ljeto bit će još ugodnije uz najbolji shopping s neodoljivim popustima koji vas čekaju u vašem City Centeru one. Prepustite se shopping užitku po sniženim cijenama u više od 180 trgovina najpoznatijih svjetskih i domaćih brendova. Uz novootvorene trgovine Gerry Weber, Tosca Blu, Superdry, Armani Exchange i Vero Moda u City Centeru one Split, ljetni shopping uz super popuste bit će nezaboravan. U H&M trgovini možete uživati u popustima do 70%, PittaRosso nudi popuste do 60%, a Mango, Springfield, Mass, Baby Center i New Yorker do 50%.

Ovo je samo početak jer su i brojni drugi omiljeni brendovi pripremili popuste za najpovoljniji shopping u gradu. Odlična zabava i opuštanje očekuju vas u Cineplexx kinu u City Centeru one Split i Zagreb East uz najukusnije kokice u gradu te aktualne filmske hitove, poput 'Luda djevojačka', 'Kako je Gru postao dobar', Auti 3' i drugih.

Ako vam je pak potrebna ugodna oaza za predah i druženje s prijateljima, tu su brojni kafići i restorani sa svojom bogatom ponudom kave, pića i ukusnih zalogaja.

Ljeto je doba stvoreno za uživanje – u odmoru, druženju, zabavi i najboljem shoppingu u City Centeru one.

Naslovnica Promo