Stil Promo

POPUSTI U SREBRNARNICAMA ARGENTUM

Najbolji pokloni uz 50% niže cijene! Još samo do kraja travnja!

POPUSTI U SREBRNARNICAMA ARGENTUM

Pitate se što darovati najbližima za rođendane i ostale posebne dane, ali i u nadolazećoj sezoni pričesti, krizmi, krštenja, vjenčanja i matura te kako pritom ne potrošiti pravo malo bogatstvo?  Ne brinite, donosimo vodič kroz najbolje darove trajne vrijednosti koje još samo do kraja ovog mjeseca zahvaljujući srebrnarnicama ARGENTUM možete kupiti sa do 50% popusta!

Kada vam je cilj kupitipoklon koji istovremeno nosi i emocionalnu i dugoročnu vrijednost, najbolje rješenje je nakit izrađen od plemenitih kovina, srebra ili zlata, kao i satovi renomiranih proizvođača suvremenog dizajna. Srebrni nakit cjenovno je dostupniji od zlatnog, a baš kao i zlatni, traje vječno.

Stoga, podijeliti radosne trenutke života koje donose dani proslave rođendana, obljetnica krštenja, pričesti i sv. potvrde detaljima s motivom srca, znaka beskonačnosti, anđela, križića ili drugih popularnih te tradicionalnih motiva jer tako ćete najbolje obilježiti ove velike prigode. Iskoristite još nekoliko dana popusta i u srebrnarnicama Argentum po sniženim cijenama pronađite svoje zaručničko prstenje ili burme, ali i poklone u obliku srebrnjaka i zlatnika za svaku priliku, kojima uvijek možete predivno opisati koliko Vam je netko blizu srca.

Ogrlica ili narukvica, samo su neki od detalja kojima možete zaokružiti školovanje svoje djece ili unuka, prijatelja i voljenih, a povodom mature darujte nakit koji će označiti početak samostalnog života, odabira zanimanja i daljnjeg studiranja.

Dodijelite pečat svakom velikom trenutku, jer upravo će se oni pamtiti i prepričavati kad vrijeme odmakne.  Darujte hrvatski proizvod i njegovu vrijednost učinite posebnom kao što je i dan koji slavite. Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslaviti velike datume i emocije istih zabilježiti trajno - ne postoji ništa ljepše! Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek. 

Iskoristite popust od 50% na srebrni nakit, 40% na sve satove i 25% na zlatnike te novu kolekciju srebra, u ARGENTUM-u - koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Donosimo pregled najtraženijih artikala s popustom od 50% i 40% iz ARGENTUM-a.
Više informacija potražite na: www.argentum.hr

Lokacije poslovnica:
SPLIT: Joker, Mall of Split, Bosanska 4, Kralja Tomislava 4, Solin – Konzum, ŠIBENIK: Zagrebačka 4, ZADAR: Supernova, Konzum – Ante Starčevića BB, SINJ: Glavička 4, BIOGRAD: Bure centar, IMOTSKI: Park & Shop

Naslovnica Promo