StoryEditorOCM
Promo arhivVRHUNSKA IZRADA I PONUDA DIOPTRIJSKIH NAOČALA

Optika M - sve na jednom mjestu: zdravlje, kvaliteta i ljepota

Piše PR
26. travnja 2017. - 10:00
terminal01

Optika M, u gradu Splitu, svojom kvalitetom, stručnošću, uslugom i izborom sunčanih naočala i dioptrijskih okvira uzdigla se na iznimno visoku razinu. Zbog svoje posebnosti su prepoznati što dokazuje velik broj prezadovoljnih klijenata koji im ukazuju povjerenje već punih 11 godina. Navedeno jamči i vrhunsko stručno osoblje tj. školovani optičari i najbolje optometristice u Splitu ing.bacc.optometrije Danijela Prcela i Zrinka Ivušić.
Optometrija je zanimanje koje je već od davno poznato u Europi i svijetu.

Na našim prostorima šira javnost još nije dovoljno upoznata s tom granom zdravstva. Radi se o specijalizaciji čija je glavna zadaća korekcija vida. Dakle, optometristi su stručnjaci školovani da bi izvršili pregled vida, otkrili razne abnormalnosti vida te prepoznali moguće bolesti koje zahvaćaju oko ili vizualni sistem čovjeka. Obraćanje ovakvom stručnjaku svakako je potrebno i nadasve korisno, a višegodišnje iskustvo naših djelatnica kao i najbolja aparatura u Dalmaciji garancija su vrhunske kvalitete i individualnog stručnog pristupa svakom pojedincu.

Optika M u svojoj aparaturi posjeduje:

Foropter - kojim naše optometristice mjere vidnu oštrinu, stereoskopski vid, binokularnu ravnotežu vida, dominantno oko kao i polarizacijske testove.

Tonometar bez kontaktni, pomoću kojega se bez diranja oka mjeri očni tlak

Auto Ref/Keratometar kojim se mjeri objektivna dioptrija, zakrivljenost i promjer rožnice te se pomoću njega gleda prednji segment oka  i suzni film.
Također precizno i pouzdano mjerimo pogreške oka kao što su: miopya (kratkovidnost), hypermetropia (dalekovidnost), astigmatizam, strabizam i presbiopyu.



I Terminal 2 najprecizniji aparat na tržištu pomoću kojeg se uzimaju precizne mjere razmaka zjenica, montažu visine, zakrivljenosti okvira itd… Minimalizira sve ljudske pogreške i time u konačnici postižemo i izrađujemo vrhunsko kvalitetni proizvod tj. dioptrijske naočale.

Ako do sada niste bili zadovoljni korekcijom vida, ne vidite dovoljno oštro, smeta vas blještavilo svijetla, profesionalni ste vozač ili danonoćno boravite ispred kompjutera dođite u Optiku M i navedeni problemi i smetnje vida biti će efikasno, brzo i stručno riješeni.

Naše optometristice nakon pregleda savjetovat će vas koje su dioptrijske leće idealne za vas.
U ponudi imamo Zeiss dioptrijske leće koje su nas oduševile svojim novitetima. Leće koje omogućuju bolji vid prilikom vožnje, rada na računalu te pružaju posebnu zaštitu od štetnog plavog svijetla kojem smo u današnje vrijeme svi izloženi. Ponosni smo što je Zeiss izabrao baš nas da budemo njihovi partneri jer prednjače u kvaliteti i izradi dioptrijskih leća kako u svijetu tako i kod nas.

Nakon kontrole vida na najsuvremenijim, gore navedenim aparatima, prepuštamo vas u ruke vrhunskih i stručnih optičara koji će vam pomoći pronaći odgovarajuće okvire.

Nalazimo se na tri adrese u Splitu u kojima su aktuelni različiti popusti i akcije. U Optici M u Domaldovoj 7a , određeni asortiman dioptrijskih okvira i sunčanih naočala je na 50% na bilo koji oblik plaćanja. U našoj poslovnici u Bosanskoj 3 traje akcija besplatne kontrole vida i možete rezervirati termin putem tel.021/343781 ili 091/151-8141, a u trećoj poslovnici koja se nalazi na „Rivi“ Obala Hrv. narodnog preporoda 20 je promocija brenda Polaroid, gdje po izrazito povoljnim cijenama možete kupiti polarizirane sunčane naočale i kvalitetne dioptrijske okvire.

Posjetite nas i osobno se uvjerite u našu kvalitetu, stručnost i različitost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 06:42