Stil Promo

Salon namještaja Domooprema - Dugopolje

Proslavimo zajedno dvadesetsedmi rođendan

Salon namještaja Domooprema - Dugopolje
Kuhinja Urbana – popust 23% + 20%
Regal Prizma – popust 25%
Garnitura A 810: Stara cijena: 5449,00 kuna; Nova cijena: 4.359,20 kuna
Garnitura Ana M: Stara cijena: 10.648,00 kuna; Nova cijena: 8.518,40 kuna
 Krevet Rubin: Stara cijena: 4.141,00 kuna; Nova cijena: 3.312,80 kuna
Kuhinja Smart – popust 20%
Ležaj Leo: Stara cijena: 6126,00 kuna; Nova cijena: 4900,80 kuna
Program Center – popust 33%

Kupci već 27 godina odabiru i uređuju svoje životne prostore u najstarijem domaćem salonu namještaja Domooprema. 23.04.1990. je u Stobreču otvoren kao prvi privatni salon namještaja u Hrvatskoj. Danas se Domooprema nalazi na drugom katu centra Top outlet park u Dugopolju. Na 4000 m2 nudi široki izbor namještaja srednje i više kvalitete za kućanstva, vikendice, apartmane kao i za ugostiteljske objekte različitih vrsta.

Kako se u nedjelju navršava dvadeset sedmi rođendan Domoopreme, ovaj vikend od petka 21.04.2017 do nedjelje 23.04.2017, salon namještaja Domooprema svojim kupcima poklanja minimalno 20% popusta na sav namještaj.

Vrijeme je opremanja turističkih apartmana, pa smo posebno izdvojili jedan cjeloviti program za opremanje s popustom od 33% popusta za sve načine plaćanja, pa čak i na 24 rate beskamatno.

Kupci 27 godina Domoopremu doživljavaju kao stabilnog, pouzdanog i odgovornog partnera u uređenju interijera. To je rezultat poslovne strategije, čije su osnovne odrednice:

 • izvrstan proizvod, inovativnog dizajna po pristupačnoj cijeni,
 • kvalitetan savjet pri kupnji
 • raznolike opcije plaćanja
 • pogodnosti za stalne kupce
 • promotivne akcije
 • besplatna dostava s unosom u stan i montaža
 • upute i pribor za korištenje i održavanje proizvoda
 • servis i zamjenu rezervnih dijelova
 • mogućnost dokompletacije
 • sigurnost
 • jasno porijeklo proizvoda
 • ugodan ambijent.

Kako bi došli do najboljeg rješenja interijeristi Domoopreme često izlaze na teren i vrše izmjeru prostora kao i sagledavanje ambijenta. Uvažavajući viđeno i mogućnosti koje odabrani namještaj (kuhinja, spavaća soba, dječja soba, garnitura) pruža izrađuje se idejno rješenje koje se kompjuterski simulira.

Danas je uobičajno da su kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak a najčešće i predsoblje jedna prostorija. Upravo mogućnost uređenja svega navedenog u istom stilu u istim bojama, je glavna prednost uređenja prostora s jednim interijeristom u salonu namještaja Domooprema.

Dnevni boravak i kuhinja najznačajniji su dio svakog doma, čije uređenje najbolje oslikava osobnost i navike samih ukućana. To je prostor u kojem provodimo najviše slobodnog vremena, u kojem uživamo u miru i toplini obiteljskog doma, ali i prostor kojim se otvaramo vanjskom svijetu – primamo goste. Pravilan odabir će i mali prostor učiniti dovoljno prostranim, a samim time i ugodnijim za boravak. Otvorenost i lepršavost prostora su odlike udobnog i kvalitetnog stana modernog čovjeka.

Domooprema, centar Top outlet park Dugopolje, Sv. Leopolda Mandića 17, Dugopolje.
Telefon 021/444-500
e-mail: [email protected]
https://www.facebook.com/domooprema
www.domooprema.hr

Naslovnica Promo