Stil Moda

Sve crveno

Ovako 'utegnutu' još je nismo vidjeli: ministrica Žalac u Dubrovniku osvanula u najprovokativnijem izdanju dosad

Sve crveno

O modnim odabirima političarke Gabrijele Žalac već se pisalo. No ako je dosadašnji zaključak bio da ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije plijeni pozornost izdanjima, nakon posljednjeg pojavljivanja u javnosti to neće biti nužno naglašavati.

Prošlog je ljeta, podsjećamo, u rodnim Vinkovcima ministrica ostvarila dosad najkomentiranije pojavljivanje s modnog aspekta. U službenom obilasku grada pojavila se tada u cvjetnoj haljini o čijoj se dužini raspravljalo, kao i o dezenu, veličini i ostalim sitnicama. A da voli tijesna i provokativna izdanja pokazala je ponovno danas u Dubrovniku.

Na seminaru Povjerenstva za politiku i teritorijalne kohezije i proračun EU, Žalac je osvanula u haljini sličnoj gore spomenutoj, ali u hit boji sezone - žarko crvenoj, piše Dubrovački dnevnik. Pripijeni "outfit" ne ostavlja viška prostora, a političarka ga je uparila sa štiklicama iste boje, kao i maramom, omiljenim modnim dodatkom. 

Iako sklonost pripijenim haljinama koje pokazuju figuru nikada nije skrivala, Žalac je današnjim izdanjem ipak otišla korak dalje. Ovako "utegnutu" još ju nismo vidjeli.

Fotografije Gabrijele Žalac preuzete su s portala Dubrovački dnevnik

Naslovnica Moda