Stil Moda

ŠUŠUR I GLAMUR

Djevojka Gorana Vlaovića izgleda u sjajno u hit hlačama, Pišek 'razludjela' uzorcima i bojama, Sobin oduševio pratnjom

ŠUŠUR I GLAMUR

Barbara Nola, Nina Mia Čikeš, Petra Friganović Bianco, Rene Bakalović.. samo su neka od poznatih lica koja su došla pogledati revije na aktualnom Zagreb Fashion Destinationu, koji je okupio velik broj ljubitelja mode svih generacija, a jedno od lica koje je posebno iznenadilo u publici i koje nismo navikli gledati na ovakvoj vrsti događaja svakako je Jura Stublić.

Ugodno "ušuškan" u gledalištu, kultni zagrebački roker pratio je predstavljanje kolekcija Lokomotiva by Lana Puljić, Martine Herak, Ivane Cvrlje, Kayre Design by Eni Slosar, Antonele Gregorović, Varteksa i Martine Felje.

Popularni splitski glumac Slavko Sobin u modi je uživao u društvu mame, stigle su i nekadašnje misice, Ivana Delač i Ivana Mišura, koje su se pokazale kao zaljubljenice u hit modele kožnih hlača koje su u "baggy" verziji, kao i klasičnoj slim, već sezonama jednako poželjan odjevni komad.

Bivša Miss Universe i diplomirana ekonomistica Ivana Mišura na reviju nije stigla u društvu dečka, 46-godišnjeg bivšeg nogometnog reprezentativca Gorana Vlaovića, o čijoj su ljubavnoj vezi prošlog tjedna pisali svi mediji.

"Goran i Ivana postali su par prije nekoliko mjeseci, iako se duže znaju. Rijetko ih se može vidjeti na popularnim zagrebačkim okupljalištima i u noćnom životu, uživaju više u intimnim krugovima gdje neopterećeni ne izazivaju zanimanje znatiželjne javnosti. Upravo zbog toga nisu htjeli komentirati svoju ljubavnu priču, za koju blizak izvor para tvrdi da im je došla u pravo vrijeme" - navodio je prošlog tjedna Story

Dotjerujući se za sinoćnji izlazak, Nikolina Pišek pak nije ni najmanje zazirala ni od boja, niti uzoraka...

Naslovnica Moda