Stil Moda

TREND RAPORT

Volimo kad netko modno 'iskoči iz kalupa', ovaj su put to učinile one: sviđa li vam se nesvakidašnji modni komad u kojem je izašla Antonija Blaće?

TREND RAPORT

Ima li boljeg mjesta za pokazati svoje razmišljanje o modi od izlaska na modnu reviju? Idealna je to prilika da pred mnoštvom ljudi čije se životne preokupacije vrte oko tkanina, uzoraka, krojeva i modela, bilo da ih osmišljavaju, kopiraju, izrađuju, plasiraju, predstavite stilskim imenom i prezimenom.

I tom legitimacijom pokažete što mislite o aktualnim trendovima,"šljivite" li ih uopće ili je za vas moda u odijevanju poprilično slična onoj u kuhanju ili dekoraciji dnevnog boravka, gdje naprosto birate i slažete kombinacije zbog kojih ćete se najbolje osjećati.

U tom kontekstu većini je, pretpostavljamo, posebno zanimljivo "skenirati" baš one djevojke, mladiće, gospođe koji stilski pričaju svoju priču, pa u prigodi večernjeg izlaska, poput onog na aktualni Bipa Fashion hr. u Zagrebu, ne idu na trendovsku ili večernju minimalističku opciju.

Ovaj put su pažnju fotoreportera i znatiželjnika privukle Antonija Blaće u nesvakidašnjoj haljini/baloneru, glumica  Iskra Jirsak, koja je bila dekoltirano smjela, kao i arhitektica Mia Nina Čikeš, baš zato što je svoj omiljeni eklektični stil zamijenila ženstvenom varijantom u nebeskoplavom tonu.

Šibenska voditeljica od pratitelja na Instagramu pobrala je komplimente na fotografiji, na kojoj je pozirala Neveni Rendeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

 

 

Naslovnica Moda