Stil Moda

MODNI SABOR

Sabina Glasovac opravdala status modno najuzbudljivije političarke: ovako bi svi željeli da im stoji 'siva poslovna haljina', i Sanja Putica bila je jutros maštovita

MODNI SABOR

"Ja sam esteta, volim lijepo, meni je odjeća jedan od načina kako izražavam svoje raspoloženje toga dana. Volim biti u tom dijelu kreativna. Ja se zaista rijetko pojavim u Saboru u onom trenutku kad su objektivi tamo, ali kad se pojavim, nakon toga je cirkus!" - ispričala je u jednoj prigodi za RTL saborska zastupnica Sabina Glasovac, koja ni jutros u Saboru nije prošla modno nezapaženo.

Onako kako njoj pristaje siva poslovna haljina sigurno bi većina žena željela da pristaje i njima, stoga ne treba čuditi zanimanje s kojim se svaki put poprati i stilska pojava SDP-ove zastupnice.

Glasovac ne skriva da je opušta šoping s prijateljicama.

"Ah, ženska posla. Ima dana kad su baš te torbe tako lijepe, a ne trebaju vam, ali eto..." - priznala je općepoznatu žensku slabost.

Kad god se mediji pozabave modnom analizom hrvatskih političarki, uz Sabinu Glasovac na rang ljestvicama uvijek visoko kotira i Dubrovčanka Sanja Putica.

I komad robe u politici je važan: Kolinda je nosila prevelike brojeve, preizražajnu šminku i frizuru, ali su je stilisti spasili, Sanja Putica i Sabina Glasovac modno znaju što čine

Komplimente je zaslužila i za današnju maštovitu kombinaciju uzoraka "podvučenu" fjokom.

Opušten "studentski" modni izraz Sonje Čikotić također je pobrao simpatije, njezine su šiške "stilski evergreen".

Naslovnica Moda