Stil Moda

Kad poznati izađu

I uz polugolu Pišekicu, Pinčić odjevenu poput školarke i povratnicu Ivu Majoli, sinoć su revijom dominirale dvije bake: pogledajte galeriju, bilo je svega

Kad poznati izađu

Revija modnog dvojca ELFS okupila je brojne "poznate i slavne", lica koja znate s ekrana i pozornica, a uvijek se rado okupe kad je neki ovakav događaj u pitanju.

Najveći "trendsetteri" u Hrvatskoj, ELFSi ni sinoć nisu razočarali - njihovo šarenilo i aktualnost kao da odgovaraju svima, i onima pomodnima, i onima koji tvrde da sami stvaraju trendove, a moda ih ne zanima.

Govori toj činjenici u prilog i šarolika ekipa koja je pristigla na ovaj "event". Od Splićanke Ane Maras Harmander, preko Nikoline Pišek do Nives Ivanišević, svaka od ovih dama oduševila je u svom stilu, a opet su se "outfitima" pokazale toliko bliske aktualnoj kolekciji kreatorskog dvojca.

Nives Ivanišević pokazala liniju prvi put nakon rođenja bebe Olivera: 'Nemoguće da tako izgledaš... Vanzemaljka!'

Jedina koja je odudarala od urbane ekipe je Iva Majoli, koju na ovakvim događajima nismo ni vidjeli "sto godina", čini nam se. U haljini do poda i torbici od par tisuća kuna, bivša tenisačica je prošetala crvenim tepihom, a za njom su se redale nešto ležernije kombinacije ostatka urbane ekipe.

Nikolina Pišek Ristović stigla je najgolišavija, u ljetnoj haljini i kaputu. Indira Levak izbacila je nogu van, isto je učinila i Sonja Kovač, a Doris Pinčić Rogoznica odjenula se poput školarke. Nas su ipak oduševile - dvije bake.

Neda Ukraden, istini za volju, nije u modnom pogledu nikad bila neki uzor, ali sinoćnja kombinacija odlično joj pristaje - decentno odijelo i spareni plavi detalji pun su pogodak. Zdenka Kovačićek pak uvijek oduševljava - sva u crnom, uparila je zanimljivu prozirnu suknju na baletanke i kožnjak, prava rock baka.

Ostatak kombinacija možete pogledati u galeriji sa sinoćnje revije.

Naslovnica Moda