Stil Moda

ZNANJE STEČENO ISKUSTVOM

Ana Radišić je imala 'cool' kombinaciju, ali ova je poznata gospođa ipak svima održala stilsku lekciju: ovako se nose životinjski printovi da ne budu napadni i vulgarni 

ZNANJE STEČENO ISKUSTVOM

Danski fotograf Gunnar Larsen iz Pariza je došao u Zagreb u potrazi za svježim licima, a ono Zagrepčanke Zvončice Vučković bilo je među odabranima. Poziv u Pariz da dođe raditi za njega tada bivša balerina nije htjela odbiti. Pariz je pratila Firenza, pa Rim i Milano, Montréal, New York.

U desetljećima kad su se u modi događale i izmjenjivale velike i važne stvari, visoka i plavokosa Zvončica bila je dio te scene i umjetničkog života. Stečeno znanje i vještine i danas su itekako vidljivi za svakog njezinog pojavljivanja na javnom događaju, kakvo je bila premijera filma "Zvijezda je rođena".Zvončica je odmah ostavila dojam u trapericama i tirkiznom sakou, kojeg je istovremeno "iugasila i podigla" fenomenalnom maramom s printom leoparda, pokazujući sjajan primjer kako vješto "rukovati" sa sveprisutnim životinjskim printevima na odjeći.

Ukoliko ih se odgovarajuće ne izbalansira, zmijski ili uzorci divljih životinja stvaraju vulgaran i kičast dojam, a većina žena ipak to ne želi.

Svojom su pojavom na premijeri hit filmskog uratka pažnju plijenile i voditeljica Ana Radišić u društvu Lare Antić, kao i Antonija Šola, a zanimljivo da su se sve tri odlučile za mini suknjice i čarape s uzorkom.

Pojava Maje Šuput u društvu zaručnika Nenada Tatarinova dakako da nije mogla proći nezapaženo, što zbog modnog stila ovog para, što zbog Majine frizure, što zbog njezina vještog balansiranja u štiklama na štakama...

Naslovnica Moda