Stil Moda

STILSKA PETICA

Svi laskaju Sabini Glasovac kao najbolje odjevenoj političarki, no i ministrica Divjak ima svoje adute: modno je oduševila crvenom suknjom u stilu Marylinke

STILSKA PETICA

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak sudjelovala je danas na okruglom stolu "Budućnost škole za život" u organizaciji Sindikata hrvatskih učitelja, a svojom je pojavom ostavila i modno jako dobar dojam.

Premda će većina novinara i stilista SDP-ovu Sabinu Glasovac istaknuti kao ženu s najviše stila u Saboru (uz Sanju Puticu i ministricu Mariju Pejčinović Burić, koje također dobro kotiraju na ovim rang ljestvicama) i Blaženka Divjak, mora se priznati, umije modno zablistati.

I komad robe u politici je važan: Kolinda je nosila prevelike brojeve, preizražajnu šminku i frizuru, ali su je stilisti spasili, Sanja Putica i Sabina Glasovac modno znaju što čine

Dobra i uvijek uredna frizura, decentan make up i često zanimljiv komad odjeće, kojemu nenametljivim "okolišem" udijeli poziciju "zvijezde kombinacije", njeni su aduti.

Danas je "zvijezda dana" bila crvena plise suknja u maniri Marylin Monroe, koja je uz crveni ruž i široki osmijeh ostavila dojam baš kakav je trebala. 

Naslovnica Moda