Stil Moda

Ne izgleda najbolje

Nakon ženstvenih kombinacija na otoku, Rozga zablistala u 'muževnom' odijelu, no jedan je detalj neoprostiv: je li Splićanka ovime pokvarila kombinaciju?

Ne izgleda najbolje

Jelena Rozga stigla je na reviju poznatog domaćeg kreatorskog dvojca Envy room ravno s ljetovanja na grčkom Mykonosu. Odmorna i svježa, Splićanka možda i nije pokazala novu boju, znamo da to ionako nije njen stil, ali je zablistala u izdanju koje je sasvim odudaralo od ostalih na događaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just another day in paradise...💚 #mykonos #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Porculanskog tena i svježe isfenirane frizure, osvanula je u odijelu, inače "muževnom" odjevnom komadu, što dođe kao priličan kontrast njenim ženstvenim izdanjima na grčkom otoku. Crvene hlače i sako "razbila" je bijelom košuljom, a sve bi bilo dobro da nije bilo jednog detalja...

Kako je u glavi valjda pomno isplanirala "outfit" dok se još odmarala na nekoliko stupnjeva višim temperaturama, Rozga nije posustala u naumu da na odijelo iskombinira sandalice na petu. No hladni Zagreb iznenadio je ovu Dalmatinku, pa je odlučila na noge navući i najlonke boje kože.

Teški modni grijeh, što bi se reklo, jer ne samo da ovakav stil sandalica nikako ne tolerira nošenje čarapa, već je i boja "kože" u neugodnom kontrastu s Jeleninim porculanskim tenom. Ne izgleda najbolje, složili su se mnogi.

Mogla je proći i sa salonkama ili nekim "bogatijim" sandalama gdje šav i boja najlonki ne bi toliko boli oči.

Naslovnica Moda