Stil Moda

Modni sud

Zmijski uzorak može biti nevjerojatno seksi, ali ne ovako kako to radi Ecija: izdanje atraktivne plavuše teški je promašaj, evo i malo prave inspiracije

Modni sud

Moda je igra, a lijepoj ženi sve pristaje - dva su nepisana estetska pravila kada su u pitanju modni sudovi, pa se velika većina znalaca već godinama njima vodi. No oba ih je pobila Ecija Ivušić svojom posljednjom kombinacijom.

Da je lijepa, nije upitno, a nema dileme ni da se zaigrala. No rezultat je, blago rečeno, katastrofalan, a evo i zašto.

Trend koji je odlučila slijediti jedan je od onih koji ove sezone najviše "pali" društvene mreže - zmijski uzorak. No nije voditeljica na Extra FM radiju odabrala jednu, ni dvije, već tri različite zmije kako bi doživljaj bio potpun.

Haljinica plavkaste boje komad je koji ima najblaže izražen ovaj životinjski uzorak, a Eciji uz to i odlično pristaje. No "pederuša", drugi hit trend sezone, udara se s prvim i po boji i uzorku - smećkasta nijansa torbice s plavosivom nikako nije u skladu.

No šlag dolazi na kraju. Možda je padala kiša, možda ih je tek kupila i htjela pokazati, pa je atraktivna plavuša odlučila postati prava "žena zmija" i na sebe staviti treći uzorak (istog podrijetla) - čizme do koljena stote neke boje i dezena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti lutaš bebo 🐍🖤 #saturdaynightlive

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Ali ne dajte da vas ovaj modni promašaj obeshrabri. Može se "zmija" itekako zanimljivo iskombinirati da "outfit" u kompletu izgleda ukusno, a opet seksi. Pravi primjer je Dunja Jovanić, beogradska influencerica koja se na njujorškom tjednu mode "naslikavala" u izdanjima inspiriranima upravo ovim trendom. I u svakome izgleda sjajno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

walk it like I talk it 💦 #nyfw

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

day 2 #nyfw blazer and skirt @hm belt bag @mango shoes @twinsetofficial @miamayabeograd styled by @studio.l.v.p

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

 

Naslovnica Moda