Stil Moda

Pokazala strukić

Predsjednica zablistala u haljini koja joj naglašava figuru: toaletu je dizajnirala, a nedavno i sama nosila jedna naša poznata poduzetnica

Pokazala strukić

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na 73. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda družila se, između ostalih, i s kolegom predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom, a za tu priliku odabrala je, dakako, haljinu hrvatskog dizajna.

Istu je nedavno nosila, a i sama kreirala poznata domaća poduzetnica, Snježana Mehun. Popularnog kroja, na preklop, haljina savršeno naglašava figuru, a strateškom pozicijom crte po sredini čini struk još tanjim. Ne znamo je li nam zato Grabar Kitarović izgledala još tanja ili je pak u pitanju znalački pristup Mehunice - svakako, predsjednica je sinoć opravdala svoj novi satus modne ikone.

Među ženama obožavani kanadski premijer srdačno se družio s predsjednicom Kolindom, koja je postala hit i zbog snimke na kojoj popravlja frizuru splitskoj novinarki

Naravno da se time pohvalila i Snježana Mehun na svome Instagramu, promovirajući malo svoju modnu liniju "Duchess" i na drugim modelima. Kao što je njenim pratiteljima poznato, poduzetnica je najčešće sama sebi glavna manekenka, no ona ni u ovome izdanju nije izgubila seksepil - njena je verzija izdanja ipak malo provokativnija.

 

Naslovnica Moda