Stil Moda

Malo inspiracije

Zablistale i u 'neuglednim' kombinacijama: ako ne znate što nositi u prijelaznom razdoblju, pogledajte kako to rade atraktivna Mostarka i jedna naša prelijepa manekenka

Malo inspiracije

Odijela su davno iz službenih ušla na nešto ležernija vrata. Izdanja koja su se nekad nosila isključivo u svečanim prilikama danas nije neuobičajeno vidjeti "u pola bijeloga dana", a ove sezone su u modi više nego ikad.

Kompleti hlača i sakoa osvanuli su u svim trgovinama i najavili nadolazeću sezonu, a naravno da su u trend zagazile i poznate dame iz javnoga života.

Iva Šarić odlučila ih je u jednome "outfitu" sve pokazati - samt, odijelo, "patike", ne može aktualnije, a i na prvu neugledna kombinacija na našoj prelijepoj manekenki izgleda odlično. Široki sivi komplet stvarno bi rijetko tko iznio poput nje, jedino su obožavateljicama zasmetale "ortopedske tenisice" kojima je Iva izdanje odlučila učiniti nešto svakodnevnijim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

odijelo + tenisice = 🤓🎉

A post shared by I V A 🌷 (@_iva_saric_) on

A ako vam u ovom prijelaznom razdoblju ponestaje inspiracija za poslovne kombinacije, možete se poslužiti "trikom" Ornele Vištice. Atraktivna Mostarka odijelo je možda iznijela malo klasičnije nego Iva, budući da je odabrala stroži kroj hlača i cipele na visoku petu, pa i nije za svakodnevno "đipanje" po gradu.

Da pak ne treba nužno "upareni" sako, potvrdila je odabirom gornjeg dijela: obična dolčevita kakvu svi imamo u ormaru sasvim je dobro poslužila, a ostaje mjesta i za upečatljivije modne dodatke.

Naslovnica Moda