Stil Moda

'Malo smanji'

'Kako se tako brzo možeš preobraziti?': Sandra Perković ponovno iznenađuje izgledom, no njen odabir seksi haljine za izlazak ipak je podijelio obožavatelje

'Malo smanji'

Dok je nizala sportske uspjehe možda i nije bilo svakodnevnih objava na društvenim mrežama, ali posljednjom je Sandra Perković ponovno potvrdila svoj Instagram status. Oborila je s nogu izdanjem i iznenadila one koji su (već) zaboravili na njenu sposobnost transformacije kada je izgled u pitanju.

Osvanula je u maloj crnoj haljini, možda najuniverzalnijem modnom komadu koji svaka žena ima u ormaru, no njen je toliko provokativan da ne možemo ni pokušati svrstati kombinaciju među one "klasične". Daleko je "outfit" od onih kakve je nosila Audrey Hepburn, Sandra se odlučila zaigrati na kartu seksepila.

Time je, naravno, dotukla svoje pratitelje, one koji ju prate u sportskim uspjesima, ali i one koji su se oduševljavali dosadašnjim transformacijama.

"Manekenka ili bacačica diska?", šarmerski je tako priupitao po objavi jedan pratitelj, dok žene muči samo jedno pitanje, "kako?".

"Kako se tako brzo možeš preobraziti?", redaju se upiti, a jedna od obožavateljica misli da je na tragu da otkrije i trik...

"Prekrasna si. Ali molim te smanji malo te filtere da ti fotke ne bi izgledale kao Grubnićev photoshop", komplimentirala je naizgled Perkovićku, ali i ubacila bubu u uho ostalima.

A da su ukusi različiti i da bi sto žena odabralo sasvim različitih sto malih crnih haljina, potvrdili su još neki komentari nezadovoljnih pratitelja, nevezani čak za photoshop o kojemu se razglabalo.

"Sandra, bez ljutnje, ali izgledaš kao da ideš iz treće smjene...", bocnuo je netko tko je očito zaboravio na ljepotu - različitosti.

Naslovnica Moda