Stil Moda

Seksi 'blizanke'

Lana Jurčević u potpuno prozirnoj haljini žari i pali New Yorkom u društvu poznate Srpkinje: iako su došle poslom, izgleda da se cure i dobro zabavljaju

Seksi 'blizanke'

Koliko je Lana Jurčević uznapredovala u svojoj karijeri, dovoljno govori i činjenica da je, uz pjevačku, razvila i sasvim pristojnu manekensku karijeru. 

Kao jedno od zaštitnih lica kozmetičke kuće Maybelline na Balkanu, Lana je u društvu s popularnom srpskom 'Instagramušom' i vlogericom, Dunjom Jovanić, otputovala u New York, kako je sama rekla "poslom".

 

 

No sudeći prema objavama na društvenim mrežama, i to s obe strane, djevojke se u glavnome gradu svijeta provode kao nikad u životu, a pratiteljima svakodnevno serviraju i kombinacije koje su, u skladu s tim, svjetske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi to tako... 😊😊 📸 @vivaluxphotography

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

I ne odijevaju se isključivo po posljednjoj modi; čini nam se ipak da i Lana i Dunja svakome "outfitu" daju barem dozu svoga prepoznatljivog stila, a gotovo izgledaju i kao blizanke. Posebno je naša pjevačica oduševila pratitelje provokativnim izdanjem u potpuno prozirnoj haljini...

 

 

Pozirala je s jednom od najpoznatijih manekenki na svijetu, Emily DiDonato, no vjerujemo da su svi gledali u Laninu opravu. Blještava toaleta možda bi i podsjećala na onu kojom je prije nekoliko godina Rihanna šokirala svijet, ali Lanina je ipak nešto čednija - najprije šira, a uz to je i očito da Jurčević ispod ima donje rublje.

I ostale su njujorške kombinacije predmet divljenja Laninih pratitelja unazad nekoliko dana, a "odvalili" su naročito na ekstravagantni modni dodatak u obliku šilterice preko očiju.

 

Naslovnica Moda