Stil Moda

POGOĐEN 'LOOK'

'Kosu sam skratila malo za promjenu, ali dovoljno da se svi okrenu': poznata Splićanka se pohvalila novom frizurom, iskomplimentirala je i proslavljena misica

POGOĐEN 'LOOK'

Gianna Apostolski, nekad voditeljica "Golih vijesti", danas ozbiljna splitska poslovna žena u turizmu, za uspješnu se poslovnu sezonu nagradila novom frizurom.

Dužu plavu kosu je skratila i preoblikovala u ženstvenu i romantičnu frizuru i pobrala sve moguće komplimente.

"Kosu sam skratila, malo za promenu, malo al' dovoljno da svi se okrenu" - u svom je statusu, kako smo otkrili "guglanjem", citirala hit srpske folk pjevačice Dragane Mirković i pogodila bit.

"Top draga!", "Ekstra ti stoji!", "Ljepotica"... - iskomentirali su je na Instagramu, a komplimente joj je uputila i proslavljena splitska misica.

"Odlično! Top!" - napisala joj je Ana Sasso.

Uz novu frizuru Gianna je uspjela istaknuti i "piercing" iznad usne, te dobila styling koji joj je baš "legao".

Njezine objave na društvenim mrežama pokazuju da uz intenzivan posao, Gianna i njezin dragi nađu vremena da đitom počaste i drage prijatelje.

O svom je poslu u razgovoru za "Story" ispričala:

"Bavimo se apartmanima od 35 eura, ali i onima od 2 000 eura dnevno. Nudimo najam luksuznih objekata i sve što je bogatim gostima potrebno. Posebno smo fokusirani i to nam je ujedno i najveći izazov kada moramo naći 20 boca vina kojeg ima za kupiti jedino u Rusiji, u određenim trgovinama.

Nudimo i najam aviona, automobila, jahta, svega onoga što je u današnje vrijeme potrebno da bogat gost može kvalitetno provoditi vrijeme".

Gianna je istaknula kako je pronašla i posao i ljubav svoga života.

"Ono su sve prije bila lutanja, ovom poslu sam predana..." - ustvrdila je zadovoljno. 

 

Naslovnica Moda