Stil Moda

Nova kolekcija PROLJEĆE LJETO 2019

GALEB: Nova modna plovidba

Nova kolekcija PROLJEĆE LJETO 2019

U čarobnom ambijentu na plaži kampa u Omišu, najdugovječniji hrvatski brend Galeb, član posade Tekstilpromet grupe poveo nas je na novu modnu plovidbu.
Okruženi bonacom i maestralom, uz predivan glas Franke Batelić činilo se da će plovidba biti mirna. No, ipak se uzburkala kada je niz modnu pistu pušteno „Vatreno sidro“- nova kolekcija proljeće/ljeto 2019. „Vatreno sidro“ je direktna referenca na „Snažno obećanje“  koji obećava čvrstoću, povjerenje i jamstvo svojim kupcima da održava kvalitetu i tradiciju te zadržava njihovo povjerenje.
Uzbudljiva modna plovidba povezala je tradiciju i inovativnost. Klasični krojevi prožeti su razigranim cvjetnim uzorcima, a najnovija kolekcija upotpunjena je dezenom sidra u ženskim i muškim modelima. Naglasak je stavljen na sportsku opuštenost i svakodnevnu ležernost. Crvena boja koja prevladava u kolekciji neminovno će probuditi vašu ženstvenost. Ova vatrena boja zasigurno će se naći i u ormaru svakog muškarca.
Na ovom modnom putu predstavljeno je i nekoliko artikala iz kolekcije jesen/zima koja će se za koji dan naći u Galeb shopovima i na web shopu, a kao zvjezde ove plovidbe zablistali su Matjaž Longar i Galebova djeca, zaštitna lica kampanje jesen/zima.
Najbolje lookove koje jedva čekamo nositi donosimo u galeriji.
Među brojnim okupljenim našla su se i poznata lica hrvatske društvene i političke scene kao što su Ivana Ninčević Lesandrić, Ana Opačak, Silvia Dvornik, Gabi Budimir.

Naslovnica Moda