Stil Moda

'Majko mila'

'Izgleda kao vadičep!': svi pričaju o kombinaciji u kojoj se poznata manekenka pojavila; Jedna pratiteljica u šoku komentirala: Nikad nisam vidjela ovakvu deformaciju!

'Majko mila'

Mlađa i malo manje poznata sestra Hadid, prelijepa Bella, pojavila se na njujorškom Tjednu mode u kombinaciji koja je prenerazila mnogobrojne komentatore na društvenim mrežama, ali i zbunila one koji su joj posvjedočili uživo.

Kao da inače nije poznata po revolucionarnim modnim eskapadama; Bella je na ovaj najveći modni događaj u Americi odlučila doći odjevena u ljudsku Barbie lutku. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A night out for Ms. Roitfeld 🖤🖤 #HarpersIcons @carineroitfeld @harpersbazaarus

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on


Utegla se tako u proziran materijal, no svi su ipak pričali o korzetu (pojasu?) koji je Hadidin struk stisnuo do neprepoznatljivosti. Ništa manje nisu komentirane ni grudi - kako je moguće da u nekom trenutku nisu "prsnule" van grudnjaka? Komentari savršeno ocrtavaju zbunjozu koja je zavladala...

"Presmiješan outfit", "Izgleda kao vadičep", "Majko mila", "Izgleda kao da ne može disati u ovome", "Nikad nisam vidjela ovako deformiran oblik tijela... Stvarno sam šokirana", pišu pratitelji, jedan za drugim.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on


Zanimljivo je da se probudila čak i domaća ekipa na društvenim mrežama, ona koja se inače voli držati svoga "sokaka" i komentirati aktualne modne promašaje hrvatskih zvijezda.

"Izgleda očajno, najsmješnije mi je kako se gore nategla", pojavio se tako, u gomili, i jedan komentar na hrvatskome.

Zgražanju svijeta unatoč, kao i zaista čudnome obliku koji je sinoć prošetala, Bella na fotografijama izgleda uistinu prekrasno (u licu), a mnogi su komentirali i kako "baca" na mladu Carlu Bruni.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date Night 🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Naslovnica Moda