Stil Moda

'Pirske vibre'

Lana Klingor fotografijom kraj Grgura oduševila 'pratnju': 'Tribaš doć u Split vidit našeg', kažu joj, uz sve pohvale za seksi 'outfit' za vjenčanje

'Pirske vibre'

Ako ste mislili da je sezona vjenčanja iza nas, ne brzajte, čini se da tek stiže. Ovog vikenda brojni su poznati i slavni diljem Hrvatske na svadbama, a pratitelje, dakako, živo zanima što je tko odjenuo.

Nije ni čudo, nakon nekog vremena jednostavno ponestane ideja što "nositi" na pir - što je prikladno, što je u trendu, a u čemu pak nitko ne bi htio da dođete... U zadnje vrijeme, uvjerili smo se, prolazi gotovo sve, a čisti primjer je i Lana Klingor sa svojim posljednjim "outfitom".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding vibes and #goodvibes only 💒 Sretno kume! 🍾🥂 #margaretailuka . . . Outfit tagged💛

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on


Zabranjena "pirska" boja, bijela, našla se kod bivše pjevačice na tapetu, no odlučila ju je razbiti trendy žutom - bijeli topić i čipkana suknja boje senfa savršeno se ljube, no crni pojas ipak malko bode oči... I bijele čizmice su neočekivan detalj koji se uklopio u kombinaciju, no nikome nije "zasmetao", dapače, ne sjećamo se kad je neko Klingoričino izdanje pokupilo više komplimenata na društvenim mrežama.

"Ti si meni kraljica", "Lijepa žena sa stilom", "Divno izgledate", poručuju joj.

Fotografirala se potom, jer vjenčanje na kojem je uzvanica je ipak u Ninu, kraj kipa Grgura, a Splićani su se javili sa svojim prijedlozima, poneseni valjda Laninom kombinacijom.

"Tribaš doć u Split i vidit našeg Grgura i dotaknit mu palac", prokomentirali su, između ostaloga, fanovi iz grada pod Marjanom.
 

 

Naslovnica Moda