Stil Moda

Tko ima najviše stila?

Svjetske zvijezde na dodjeli GQ nagrada: anđeoska kreacija i vrući leopard uzorak pali u drugi plan, jedna glumica jednostavno nije mogla obuzdati svoju toaletu

Tko ima najviše stila?

U londonskoj Tate Modern galeriji sinoć su održane godišnje GQ Men nagrade, a na događaj je, po običaju, stigla sva svita svjetskih celebrityja. 

Crvenim tepihom prošetali su tako poznati i slavni u najboljim izdanjima, oni koj "oblikuju kulturološko okruženje" u svijetu, i to iz područja mode, politike, zabave i sporta. O raznolikosti onih koji su kući ponijeli nagrade svjedoče i ovogodišnji dobirnici; među ostalima princ Charles, Rose McGowan, Ralph Lauren i Dua Lipa.
 


Tko je sve bio, vjerno je upraćeno i na društvenim mrežama, a sudeći prema objavama, zabava je potrajala dugo u noć. Tko se pak "proslavio" izdanjima, a tko nije uspio u naumu, već su prokomentirali modni znalci: haljina u kojoj je stigla Kate Beckinsale možda je ugrabila dio pozornosti, ali glumica je veliki dio večeri ipak provela pokušavajući ju obuzdati - bezuspješno.

A toaleta trenutno najpopularnije pjevačice na svijetu, Britanke kosovskog podrijetla, Dua Lipe, oduševila je pak modnu elitu; superpopularni leopard uzorak savršeno joj pristaje, a styling je upotpunila Yves Saint Laurent štiklicama i - nagradom za najbolju solo izvođačicu koju je ponosno nosila u ruci.
 


Supruga Johna Legenda, prema izboru časopisa "muškarca s najviše stila", Chrissy Teigen, također je zablistala na tepihu i potukla konkurenciju u svojoj anđeoskoj kreaciji, dok je svemirsko izdanje kolegice glumice Rose McGowan naišlo na opće neodobravanje.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me from other angles very important (me) #angles

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


A galantni muški dio ekipe stvarno se iskazao; standardno modeno osviješteni Chris Hemsworth oduševio je publiku, a simpatična je u odijelima bila i ekipa dječaka iz serije "Stranger Things".
 


Tko je od ostalih celebrityja sinoć bio na dodjeli, pogledajte u galeriji. 

Naslovnica Moda