Stil Moda

'TO SU BILA VREMENA'

'Majko mila, kakva haljina, imaš li je?!': Jelena Veljača impresionirala maminom šik vjenčanicom i iznenadila neočekivanim priznanjem o njoj

'TO SU BILA VREMENA'

"Danas sam sa svojim roditeljima slavila 39 godina braka, pa moram postati još jednu sliku s njihovog vjenčanja. Nije što su moji, nego što sam ja njihova" napisala je Jelena Veljača u emotivnom statusu na Instagramu, a priloženom crno-bijelom fotografijom vjenčanja na zagrebačkom Gornjem Gradu živopisne 1979. godine - svih je oduševila.

Nema se što reći, Jelenina mama u "fringe" modelu haljine zaista izgleda sjajno, a cijela atmosfera s fotografije baš je evocirala sjecanja na neka romantičnija, uzbudljivija, a zapravo jednostavnija vremena.

Ne zna se što je pratitelje popularne glumice i scenaristice više oduševilo, činjenica da su joj roditelji toliko godina u sretnom braku, ili njihov styling na dan vjenčanja.

"Majko mila, kakva haljina! Mama je imala divnu haljinu, super je haljina, jel' je imaš?" - požurile su je pitati modne zaljubljenice.

A Jelena ih je iznenadila priznanjem:

"Da. I visi u momk ormaru. I ne stanem u nju!".

"Koji je broj? Bit će za Lenu" - požurile su je utješiti pratiteljice.

No Veljača se ni po pitanju svoje kćerkice i majčine haljine ne nada "sretnoj kombinaciji".

"34, nažalost, Lena inklinira očevoj građi, čisto sumnjam..." - ustvrdila je.

"Ovo je savršeno. Najbolja vjenčana fotka ikad. Doduše, podsjetila me sad malo na tvoju i Draženovu. Čestitke roditeljima" - napisala je Jeleni prijateljica.

"I na istom je mjestu..." - otkrila je uskoro bivša gospođa Čuček, kojoj vlastiti bračni krah ipak nije ni najmanje poljuljao vjeru u ljubav.

 

 

 

Naslovnica Moda