Stil Moda

Prvi put model

'Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija': Vlatka Pokos oduševljena toaletama splitske modne kreatorice, pogledajte u kakvim je izdanjima bljesnula na Sustipanu

Prvi put model

Vlatka Pokos zaštitno je lice nove modne kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić. Pjevačica i voditeljica, koja živi  u Kanadi, stigla je u grad podno Marjanom kako bi se okušala u ulozi manekenke u 49. Godini. Do sad je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model i to u najnovijoj cruise kolekciji Monike Sablić.

Za sve u životu postoji prvi put. Monika i ja smo još prije nekoliko godina pričale o zajedničkoj suradnji, no život nas je odveo u drugim smjerovima, ali uvijek smo bile u kontaktu. Snimanje smo konačno realizirale ovo ljeto – oduševljena je Vlatka foto sessionom na splitskom Sustipanu.

Srebreno zlatna haljina sa zlatnim pojasom koju je Vlatka prvu odjenula odmah je privukla pozornost zbog visokog proreza, no riječ je o ženstevnom seksepilu koji voditeljica i pjevačica i dizajnerica obožavaju.

- Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ukoliko su ukusno i profesionalno napravljene – rekla je Vlatka.

Još jedna kombinacija plijeni pozornost, a to je bijeli kombinezon sa zlatnim pojasom koji ističe dekolte. Od istog materijala kao i haljina s visokim prorezom, Monika je dizajnirala hlače koje je iskombinirala s čipkastom plavom bluzom na jedno rame. Monika u kampanji nosi srebreno zlatnu minicu i cvjetnu košulju, koja je hit ove sezone.

- Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njene bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela – rekla je Monika.

Za make up bila je zadužena Mia Josipović Zekić, a Vlatka i Monika pozirale su pred objektivom Srećka Rundića.

Naslovnica Moda