Stil Moda

S plaže na event

Sve preplanule, nisu li čak pretjerale? Okupile se poznate Hrvatice u neprepoznatljivim izdanjima: neke odavno nismo vidjeli, a jedna Splićanka je standardno 'rasturila'

S plaže na event

Stigao je i posljednji dan kolovoza, službeno i zadnji klimatološkoga ljeta. Slijedi nam ono 'bablje' koje volimo zvati i vrijeme za pokazivanje boje na kojoj smo ovoga ljeta svi 'radili', a može i nabijanje iste na nos onima koji nisu pretjerano uživali u morskim radostima.

Tko se koliko osunčao, kada i gdje, pitanja su koja su jedna drugoj dobacivale i poznate Hrvatice koje su se okupile na 'eventu' povodom lansiranja nove domaće kozmetičke marke. Uspoređivala se 'pitura', ali nama su ipak napetija izdanja u kojima su cure stigle, po svemu sudeći, ravno s plaže.

Kada smo ugledali Katarinu Baban i Paolu Valić Bekić, kolegice iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato', nije nam trebalo mnogo da zaključimo gdje su bile do maločas; pretjerano preplanule i još uvijek 'ljetne', pa su odabrale i haljine u skladnu s tim.

Neprepoznatljiva nam je i Lana Gojak, nekadašnja 'ružna Nina', koja je na događaj stigla u zanimljivoj haljini od čipke, na 'katove', no tek nas je haljina jedne poznate Splićanke oborila s nogu.

Olja Vori, u zadnje vrijeme čak i češće, baš dokazuje kako ima mota. Jedina koja je izdanjem odudarala od ostalih, u zelenoj haljinici na preklop i točkice, čak i u ovako šarolikoj 'ponudi' ostalih izdanja. Sparila ju je sa štiklicama i masivnim naušnicama, a sve skupa izgledalo je jednostavno posebno, čega nam jedino i nedostaje.

Nikolina Pišek stigla je standardno crna i 'vamp', a njoj kao suprotnost smiješila se voditeljica Ana Miščević, u bijelome od glave do pete. 

Naslovnica Moda