Stil Moda

Sve je moguće

Gole grudi, noge, sve: glazbena krema nije se proslavila kombinacijama na dodjeli MTV VMA, jedna su damu posebno 'nagazili' zbog izdanja

Sve je moguće

MTV-jeve Video Music Awards dodjele okupile su, kao i svake godine, aktualnu svjetsku glazbenu kremu, a tema ovogodišnjeg izdanja bila je "Sve je moguće".

Da to uistinu je tako, pa i malo više, pokazale su okupljene dame koje su svojim izdanjima dale do znanja publici i svijetu da je moda u sasvim nekom drugom planu. Tko je pokazao više sebe i uz što manje odjeće, mogao je komotno biti službeni moto. 

Haljine i kombinezone zamijenilo je tako donje rublje, lateks dodaci i kostimići za nastupe, u kojima su najpoznatije svjetske izvođačice prošetale i crvenim tepihom, a za zanimljive toalete smo ostali zakinuti.

Među zanimljivijim (zapravo jedinim koje se tako mogu nazvati) kreacijama izdvojile su se Cardi B. i, začudo, Kylie Jenner koja je stigla u sako-haljini Toma Forda.
 

 

 

Jennifer Lopez vidjeli smo nebrojeno puta u sličnome izdanju, pa je i sinoć izgledala standardno šljokičavo i utegnuto.

 

 


Za najbolje izdanje dodjele zaslužna je pak Camilla Cabello, pobjednica večeri, koja je odabrala bogatu haljinu Oscara de la Rente.

 

 


Ostale cure malo su manje razbijale glavu time što odjenuti. Rita Ora je blistala u Gaultiereovoj "vešti", ali ponovno su svi pričali o njenim bradavicama koje je zaboravila prikriti. No svjetski su mediji posebno nagazili jednu damu: Amber Rose došla je u seksi lateks donjem rublju, s bičem, jer je temu shvatila malo predoslovno.

 

 

 

 

 

 


Ostala izdanja pogledajte u galeriji sa sinoćnje dodjele.

Naslovnica Moda