Stil Moda

SENZUALNO IZDANJE NAVIJAČICE

Ivana Knoll 'hara' po hrvatskoj obali: u Splitu se kupala u bijelom bikiniju, za Hvar je izabrala ciklama tange, u Rovinju osvanula poput raskošne Fellinijeve junakinje

SENZUALNO IZDANJE NAVIJAČICE

"Baš si top lutka, i još naša Hrvatica", "Žena zmaj!", "Ajme divna si"... - ovakvi i slični komplimenti stigli su objavu iz Splita Ivane Knoll, djevojke hercegovačkih korijena, koja je postala svojevrsni simbol hrvatske nogometne reprezentacije i definitivno najpoznatija hrvatska navijačica na SP-u u Rusiji.

Čim je Mundijal završio, Ivana je spakirala kofere za Tajland i s popularne egzotične destinacije oduševljevala objavama svoje sve brojnije pratitelje.

Ljeto u Hrvatskoj? Ipak ne: najpoznatija 'vatrena' navijačica odmor je potražila na egzotičnoj lokaciji, a njena fotografija s leđa izazvala je teško oduševljenje


Ivanin prepoznatljiv znak, suknjice, haljinice, mašne s motivom "kockica" smjesta su zamijenili svi mogući modeli kupaćih kostima, a između velikog ovoljetnog hita, retro modela s gaćicama visokog struka i oskudnih bikinija, teško je reći koji je model više laskao Ivanininoj figuri.


Da ipak sve ne bi ostalo tek na procjenama "izdaleka", Ivana je nastavila uživati na hrvatskoj obali, gdje je u Splitu osvanula u romantičnom bijelom kupaćem kostimu.


Izazovni model s tanga gaćicama u ciklama boji rezervirala je za Hvar dakako, a sinoć se iz Rovinja javila u maksimalno ženstvenom outfitu.


U vrućim hlačicama, vesti spuštenih ramena i sa hit slamnatim cekerom, Ivana Knoll je savršeno utjelovila rasne talijanske ljepotice iz Fellinijevih filmova.

Upravo to izdanje po nama zaslužuje čistu stilsku peticu...

 


 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Moda