Stil Moda

'Alo maco!' laskaju joj

Mirta Šurjak već je seksi etno haljinom u Sinju mamila uzdahe, a sad je na godišnjem u vrućim hlačicama i topiću potvrdila koliko je stesala figuru

'Alo maco!' laskaju joj

"Mirta, samo zbog tebe i gledam HRT!" - priznao je splitskoj sportskoj reporterki iskreno pratitelj na Instagramu. Svi navijači Hajduka, naime, moraju simpatizirati najpoznatiju HRT-ovu navijačicu bilih, koja rado ističe svoju nogometnu pristranost, a ni kod onih malobrojnih koji su "nogometno ravnodušni" Mirtina pojava ne može proći nezapaženo. 


Pokazala je to i ovogodišnja sinjska Alka, na kojoj je splitska novinarka plijenila poglede u atraktivnoj dizajnerskoj haljini, uz koju su mnogi primijetili i kako je Mirta opet dosta stesala figuru.

'Najlipša alkarica!': nikad mršavija Mirta Šurjak pohvalila se svojim izdanjem za Alku, kombinacija oduševila sinjsku ekipu

Mirta je očito od onih sretnica koje znaju iskoristiti blagodati laganije ljetne prehrane, što je pokazala i objavom s hvarske Pjace, otkrivajući kako je "konačno na godišnjem".

"Evo me doma, bolje volje sam odma" - citirala je Mirta poznate stihove i za izdanje u vrućim hlačicama i pletenom topiću dobila komplimente.

"Zmaj si!", "Prelijepa", "Alo maco!"... - hvalili su je nepoznati i poznati, među kojima i splitska dizajnerica Monika Sablić.

 

Hvar☁️konacno godisnji#evomedomaboljevoljesanodma

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Naslovnica Moda