Stil Moda

POVRATAK KORIJENIMA

'Nima Splita do Splita i stvarno super stil!': naša svjetski proslavljena manekenka oduševila novom promjenom, iz Geta se javila razbarušena

POVRATAK KORIJENIMA

Ona jednostavno ne može ne privući pažnju. Kad prođe pored vas u gradu morate je uočiti zbog svega. Visine, frizure, upečatljivog odjevnog stila, hoda...

Naravno da je tako, rođena Splićanka koja je odrasla u Makarskoj, Kristina Šalinović, s ostvarenom sjajnom karijerom u svijetu visoke mode nikako ne može biti prosječna, što posebno rado apostrofira posljednjih godina, otkad je modne piste i naslovnice Harper’s Bazaara i Voguea zamijenila frizerskim biznisom, te uspješno vodi svoj Fen Bar.

Za vlastiti salon ujedno je i nenadmašna hodajuća reklama, Kristinina izdanja svaku će stilski hrabru djevojku potaknuti na promjenu.

Sa svojim zadnjim, razbarušenijim frizerskim izdanjem, javila se iz rodnog grada i pobrala komplimente.


"Prekrasna", "Zgodna!", "Nima Splita do Splita, stil je vrlo cool", ... hvale je pratiteljice, među kojima se javio i jedan muški poklonik, kojemu su očito bila draža neka Kristinina ranija izdanja.

"Šmrc, ode narančasta boja kose..." - napisao je na profilu bivše manekenke.

"Nikad nisam imala narančastu kosu" - spremno je ustvrdila Šalinović.

A i mi bi se zakleli da - jest.


No to je dakako u ovoj priči manje važno, a zbog čega toliko često minjenja boje i nijanse na kosi, ljepotica je ovako objasnila:

"Ne bojam se sama, u salonu imam asistenta koji mi pomaže u mojim vragolijama. Kad ne mogu naći modele, često isprobavam na sebi razne frizure i nove boje!".

'Zašto se vi bavite mojim tijelom? Ako nemate nešto lijepo za reći, nemojte ništa govoriti': poznatoj Makaranki pukao film, bez dlake na jeziku obračunala se s hejterima

Uz frizerski salon, Kristina sa svojim dečkom, tatoo majstorom Enricom Miglioratijem, u Zagrebu vodi i salon za tetoviranje Nero Ink. 

Sudeći po izjavi koju je dala za Story, Kristina i Enrico bi se rado prepustili i sasvim drugačijim životnim preokupacijama.

"Kad sam ušla u 25. godinu, počela sam dobivati trbuščić, raširili su mi se kukovi i bokovi jer je moje tijelo postalo spremno za porođaj i protiv toga ne mogu. Problem je bio u tome što sam radila visoku modu, gdje sam morala imati određene mjere i prvo sam prestala s revijama, a poslije i s fotografiranjima. Da, želim se ostvariti kao majka i ne znam hoće li to biti u bližoj ili daljoj budućnosti, to samo dragi Bog zna..." - ustvrdila je Kristina.

 

 

Naslovnica Moda