Stil Moda

Prava dama

Svi pričaju o Severininom 'outfitu' na Sarajevo Film Festivalu: pogledajte što je Splićanka nosila, otkrila je to u romantičnoj objavi posvećenoj Igoru

Prava dama

Sinoć je otpočeo Sarajevo Film Festival, a 24. izdanje ove manifestacije okupilo je u susjednoj nam državi, kao i svake godine, brojne poznate face s prostora bivše Jugoslavije.

I dok su mnoge glumice i druge dame iz javnog života crvenim tepihom prodefilirale u toaletama od kojih zastaje dah, i ovaj put svu je pažnju plijenila Severina. O njenome 'outfitu' svi su pričali, a s Igorom pod rukom nema tko se za njom nije okrenuo.

Klasična toaleta u stilu Jackie Kennedy na "katove" volane i s velikom vrpcom svezanom oko struka stoji Splićanki kao salivena, a donosi i moderni "twist" u cijelu priču. Leđa su na toaleti gola, a u kombinaciji s vrtoglavim potpeticama, kombinacija je savršen spoj staroga i novoga.
 


I frizura je na tragu Kennedyjeve, ništa slično umecima koje na Sevi viđamo u spotovima, a koliko je i sama pjevačica oduševljena izdanjem, vidljivo je iz romantične objave koju je posvetila Igoru. Sa suprugom šeće Sarajevom, nasmijani su oboje od uha do uha, a pridodala je objavi i dirljivi zapis...

"Volin ga slušat 24/7", napisala je samo, uz jedno malo srce, na što su se obožavateljice počele instantno rastapati, zaboravivši čak i na kreaciju koju im je servirala.

 

Naslovnica Moda