Stil Moda

Tanka i preplanula

'Najlipša alkarica!': nikad mršavija Mirta Šurjak pohvalila se svojim izdanjem za Alku, kombinacija oduševila sinjsku ekipu

Tanka i preplanula

Atraktivna HRT-ova voditeljica Mirta Šurjak i ove je godine, skoro već standardno, zadužena za prijenos Alke. Splićanka nikada nije krila koliko uživa u tome, a svoje je iskustvo opisala za t-portal gotovo "adrenalinskim".

No adrenalin zbog prijenosa ove Splićanki očito drage viteške igre ništa je u usporedbi s oduševljenjem oko odabira haljine. Na društvenim se mrežama Mirta pohvalila dizajnerskim "outfitom" koji uz događaj savršeno ide - za prijenos iz Sinja Šurjak je odabrala crnu haljinu hrvatskog dizajna s etno detaljima.
 


Kaviy couture naziv je ovoga domaćega brenda, a njihove su kreacije već nosile brojne poznate face. Haljina je prilagođena posebno samo za Mirtu, i samo za ovu prigodu, pa je i sama u stilu alkarske odore.

"Najlipša alkarica!", pohvalili su Splićanku njeni pratitelji na društvenim mrežama, a budući da je osvanula nikad tanja i preplanula, nije ni čudo.

Naslovnica Moda