Stil Moda

'Više od savršenstva'

Izabel Kovačić pokazala izdanje za pir u maniri prave dive: zapljuštali komplimenti, a neke je haljina podsjetila na jednu svima znanu toaletu

'Više od savršenstva'

Ako je ijedna haljina u povijesti filmske industrije ostala zapamćena, osim one Scarlett O'Hare načinjene od zavjesa, sigurno je izdanje koje je u "Titanicu" pokazala Kate Winslett.

Modra haljina protkana šljokicama koju je Rose u filmu nosila uz bijele rukavice oduševljavala nas je prije dvadesetak godina, a da se pamti i dan danas, jasno je po komentarima koje je za svoje najnovije izdanje dobila Izabel Kovačić.

Prelijepa supruga nogometnog reprezentativca Matea pozirala je prilikom odlaska na pir svojih prijatelja, a sve na fotografiji, od sobe, preko njene "diva" poze i toalete ukazuje na scenu iz kultnoga filma.
 

 

J🥂D ❤️ Viva el Amor

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on


"Wow, kao neka scena iz Titanica!", primijetili su tako neki, a zapljuštali su komplimenti i na drugim "bandama", većina njih na račun zanosnog izgleda zgodne Kovačić.

"Savršena", "Postoji li savršenija žena od tebe", pišu joj, a neki su otišli i korak dalje, komentirajući da je ovaj put Izabel "Više od savršenstva". 

Dovoljno o oduševljenju govori i činjenica da je u samo sat vremena od objave fotografija prikupila više od 31 tisuću "lajkova". Za jednu "toaletu" - skoro pa rekordno. Haljina je, inače, dizajn domaćeg kreatora Ivice Skoke, čime se i sam pohvalio na svome Facebooku.

 

Naslovnica Moda