Stil Moda

Moda u malom prstu

Je li ova 'vatrena' dama jučer pokazala najviše stila? Djevojka našeg reprezentativca odlično nosi klasičnu kombinaciju, pogledajte njene 'zakulisne' objave

Moda u malom prstu

U jučerašnjem šušuru koji je izazvao doček naših nogometnih reprezentativaca bilo je teško razabrati tko je uopće stigao, tko ne, a kamo li tko je što - obukao.

Ionako je glavni i udarni "dress code" bio dres + donji dio po želji,  u moru sličnih kombinacija izdvojili bismo ipak jednu damu koja je dosad, potpuno nezasluženo, prolazila ispod radara.
 

 

Moja Domovina 🙏🇭🇷❤️

A post shared by ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_) on


Dina Dragija, djevojka reprezentativca Tina Jedvaja, možda je bila jedna od nebrojenih cura u dresu na kockice, ali detaljima je kombinaciju podigla na malo viši nivo. Traperice i "pederuša" koja se vratila na velika vrata dale su "outfitu" pečat, a nakit i naočale samo ju zaokružile.A da modu ima u malome prstu potvrđuju Dinine ostale fotografije na društvenim mrežama. Odijela u žarkim bojama njena su specijalnost, a ni ostale kombinacije nisu ništa mane posebne. Haljine i marame, traperice i baloneri daju njenome stilu klasičan, a opet njoj svojstven pečat.
 

 

❣️

A post shared by ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_) on

 

 

desert 🌹

A post shared by ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_) on

 

 

Naslovnica Moda