Stil Moda

Seksi izdanje

U Moskvu stigla Rakitićeva supruga sa sestrom: pogledajte što su zanosne Španjolke nosile u sinoćnjem izlasku, evo i tko je došao s njima 'u paketu'

Seksi izdanje

Iako je zauzeta kod kuće raznim angažmanima i snimanjima, Raquel Mauri, zanosna supruga hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, konačno se pridružila ekipi u Moskvi. 

Stigla je sinoć, zajedno sa svojom sestrom Irene i njenim suprugom te Rakitićevim bratom Dejanom. Društvo je sada kompletno, a svoj su provod podijelili i na društvenim mrežama. Skakalo se i pjevalo najprije u hotelskoj sobi, a potom i na Crvenom trgu zajedno s ostalim hrvatskim navijačima.
 


Kako malo tko vidi išta osim potencijalnog trofeja, a većini je vid zamagljen nogometnim delirijem, Raquelin seksi "outfit" po prvi je put ostao gotovo neopažen, no nama nije promakao. Zgodnoj Španjolki duga končana haljina boje šampanjca stoji kao salivena, a nije joj ni setra ništa manje modno osviještena.
 

 

 

Not stop 🛑 @irene_maury @marquezlopezalberto

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on


U bijeloj košulji i hlačama pozirala je i Irene, a posebno bismo pohvalili izbor obuće kod obje cure - "pjeskaste" platforme hit su ove sezone, a one ih nose baš kako spada.

Naslovnica Moda