Stil Moda

Ljeto u gradu

'Je***ti, kako si zgodna!': Antonija Blaće predstavila novu kombinaciju, pa se 'posvađala' s poznatom prijateljicom

Ljeto u gradu

Osim u onih nekoliko mjeseci dok ju je za potrebe snimanja Big Brothera odijevao Marko Grubnić, Antonija Blaće redovito oduševljava pratitelje "outfitima". Kao da zna pravu mjeru između slijepog praćenja trendova i onoga nečega samo njoj svojstvenoga, pa rezultat uglavnom izazove more pozitivnih komentara.

Tako je bilo i ovoga puta kada je "svijetu", onome instagramskom, predstavila svoju omiljenu ljetnu kombinaciju. Najveći trend ove sezone su kompletići - majice i hlačice, suknjice i topići, važno je samo da je uzorak isti i da je u dva dijela. Može i odjelce, kombinacija sa sakoom... Mogućnosti su mnoge, a Antonija je izabrala onu najklasičniju.

Pozirala je tako u hlačama i majičici tropskoga uzorka - u portunu. Simpatična fotka pomalo djeluje iz nekog drugog vremena, i to zbog nekoliko stvari. Najprije, ne radi se o jednom od onih portuna koji su toliko novi da ih je čudno tako i nazivati, a i Antonijin 'look' upravo je onoliko ljetno neopterećen koliko bi se očekivalo da smo u nekom drugom vremenu.

Bez utezanja i namještenosti, tone make up-a i precrtanih usana. Antonija šminke ima malo, a i kosa je počešljana i neprepeglana.
 


"Hešteg ljetni outfit", napisala je voditeljica uz objavu i izazvala "svađu" s poznatom prijateljicom. "Hešteg je***ti jesi zgodna", uzvratila joj je tako Andrea Andrassy, a prepucavanje se nastavilo...

"Hešteg - fotkano iz pravog kuta", Antonijina je bila replika.

"Hešteg ti si se rodila pod pravim kutem nemojte se šalit", nastavila joj je "prija", ali ovaj put Blaće nije imala daljnjih argumenata.

Naslovnica Moda