Stil Moda

HIT MODEL

'Još puno lipih godina proveli skupa, baš si bila lipa!': Antonija Blaće slavi godišnjicu braka, otkrila je i 'bazu' o svojoj vjenčanici

HIT MODEL

"Divni ste, sretna vam treća!" - napisala je plesna pedagoginja Larisa Lipovac popularnoj voditeljici Antoniji Blaće, koja je na Instagramu otkrila kako slavi 3. godišnjicu od dana kad je sa svojim Hrvojem Brlečićem razmijenila bračne zavjete, te je podijelila romantičnu crno-bijelu fotografiju s vjenčanja, koju je ispratilo gotovo 10 tisuća lajkova i puno lijepih želja i čestitki.

Među čestitarima je bilo i poznatih imena, poput onog Marijane Batinić i Petre Nižetić, a gledateljima draga Šibenčanka otkrila je kako je sa svojim voljenim vaterpolistom slavila gledajući utakmicu Hrvatske protiv Islanda.

"Neka se nikada ne pokvari nešto što izgleda ovako lijepo", "Di ćeš većeg slavlja Tonka, još da rasturimo večeras!", "Antonija, sretna vam godišnjica! I guštajte uz utakmicu..." - pisali su fanovi Antoniji.

Zanimljiva je i "baza" koju je Šibenčanka otkrila novinarima Storyja, da je u oglasima na internetu vidjela da se nude "Antonija Blaće vjenčanice", čime je dobila još jedan kompliment vlastitom modnom odabiru na najposebniji dan u svom životu.


 

 

Naslovnica Moda