Stil Moda

Sve isto

Judita Franković kao jedina 'cvjetna točka': poznate face na 'event' stigle redom u jednobojnim izdanjima, no poglede je privlačila i jedna dama u crnom

Sve isto

Iako je ljeto već naveliko zavladalo, a vrućine postaju sve žešće, naše su poznate face na 'pravila odijevanja' u toplim mjesecima odlučile oglušiti.

Na vrtnoj zabavi časopisa Journal okupile su se u velikom broju, no naše poznate dame odlučile su valjda ljetne trendove zaobići. Minimalno šarenila, cvjetnih uzoraka pa ni prugica nije bilo, formula je - monokromatska. 

Svaka od njih je tako izabrala je svoju boju i ispoštovala to do u detalj. Iva Radić svoj je kompletić 'zarozila', dok su sestre Dojčinović stigle od glave do pete odjevene u 'baby blue': Snježana u haljinici na zvjezdice, a Aleksandra u 'casual' izdanju, trapericama i košulji.

Kristina Bradač odlučila se za bež haljinu, a Ivana Mišerić za onu 'hit' iz Zare, koja izgleda poput odijela. Nisu se mnogo mislile, kombinirale, vraćamo se izgleda na onu 'manje je više'.

Od svih nam je pogled bježao ipak prema 'dami u crnom': Tatjana Dragović u vamp izdanju plijenila je pažnju okupljenih, a seksi stylingom pohvalila se i na svome Instagramu. Na sličnom tragu bila je i Antonija Blaće, samo što je ona stigla u crnim trapericama i topiću, ležerno.
 

 

Styling by @ivana_ford💞 @journal.hr

A post shared by TATJANA 🦋 (@tatjana.dragovic) on


Jedina 'cvjetna' točka bila je naša glumica Judita Franković u haljini koja joj stoji kao salivena: dašak boje i uzorka unijela je među okupljene, a 'look' je upotpunila slamnatom 'bucket' torbicom.

 

Naslovnica Moda