Stil Moda

Sve prolazi

U kupaćem na posao: Antonija Blaće ima zanimljive ideje pred sezonu, a uz par trikova može se sklepati vrhunski 'outfit'

Sve prolazi

Razlika između jednodijelnih kupaćih kostima i bodija u kojima su izlasci 'dopušteni' nikada nije bila tako suptilna kao ove sezone, a čini nam se da su tu prednost prepoznale i brojne poznate dame.

Antonija Blaće požalila se na svojemu Instagramu da bi najradije na posao otišla u kupaćemu, ali se 'boji da ne bi prošlo'. Ipak, nije joj ta ni toliko luda, budući da se radi o modelu koji komotno može proći pod zanimljiv bodi, uz nekoliko pravih dodataka dakako.
 

 

Evo ovako bi danas na posao, ali bojim se da ne bi prošlo 😂 #tbt #kadcemonamore

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on


Sparen s prozračnim hlačama i pravim sandalama, kupaći kostim naše voditeljice definitivno bi se uklopio u 'radni outfit', a toliko je vruće da nitko ne bi zamjerio takav 'izlet'.

Instagram su ionako u zadnje vrijeme preplavile fotografije 'fashionistica' koje kupaći znaju iskombinirati tako vješto da nikada ne bismo ni pomislili da se radi o jednome. Prednosti ovakvoga uparivanja zapravo su prilično praktične: ako direktno s posla planirate na more, ne morate se puno misliti.
 

 

That view tho 🌊 Are you planning to go on vacay soon?😭 #mimzswimwear

A post shared by One Piece Swimsuits💦 (@mimz_swimwear) on


Isto vrijedi i za obrnute situacije - s plaže u 'đir' po gradu. Sve što je potrebno odgovarajući je donji dio, pa bile to hlače, traper šorc ili suknjica, domišljatim kombiniranjem imate savršen 'outfit' za izlazak.
 

 

 

#onepieceswimsuit #beachchiksicamous #instorenow✔️

A post shared by Beach chik (@beachchiksicamous) on

 

 

 

Dive into summer with one of our cute swimsuits 🌸💋 #onepieceswimsuit #shoprds

A post shared by Raised Down South (@raiseddownsouth_) on

 

Naslovnica Moda