Stil Moda

OVO NAM SE SVIĐA

Ukradite ideje od zvijezda, u ovome se može i na posao: dok palme u Cannesu njišu grane glumice su zanimljivo modno inspirirane

OVO NAM SE SVIĐA

Večernji crveni tepih i super svečane filmske premijere dakako zahtijevaju adekvatan "dress code", pa se glumice utiskuju u preuske dekoltirane haljine, manevriraju na previsokim potpeticama, dišu koliko stignu i smiju se i odmahuju razdraganom mnoštvu koje ih dočekuje.

Kad se premijere odvijaju po danu, na ugodnom francuskom suncu i temperaturi od 20-ak stupnjeva, mirno se može zaboraviti na čipku i til i zabaviti se sa stilistom slažući efektne i supernosive kombinacije.
Neke od njih pokazale su danas, možda manje poznate filmske junakinje poput Melanie Doutey, Leile Bekhti, Tanije Casciani, Emmanuelle Bercot, Marziyeh Rezaei, koje su nas "coolerskim" modnim izvedbama oduševile. 

Čak je i Salma Hayek, koja u pravilu pretjeruje i najčešće "fula ceo fudbal", u prigodi dnevnog photosessiona izbrala nježnu čipku i izostavila dekolte. Ona ipak nije mogla izostaviti glamur, naprosto je jače od nje...


 
Naslovnica Moda