Stil Moda

MODNo PROLJEĆE

Marijana je suptilno ogolila dekolte, seksi voditeljica u laskavoj kombinaciji privukla je poglede, a nas su modno očarale ove djevojke

MODNo PROLJEĆE

S "konkretnim" godišnjim dobima, poput ljeta ili zime, nemamo problem. Na ljeto znamo da je glavna haljinica, u zimu kaput ili jakna. I sunčane naočale u oba slučaja. A u ovim "međufazama", poput proljetnih, posežemo za svim živim.

Radne dane započinjemo u laganim jaknama, balonerima, kimonima, da bi se nekoliko sati kasnije svukli gotovo "u špaline".

Proljeće je, dvojbe nema, uvijek modni izazov. A poznate osobe koje snimimo u prigodi raznih promocija tom izazovu različito odgovaraju.

Bijela boja u pravilu je uvijek jako poželjna i svi se u njoj osjećaju proljetno osvježeni. Atraktivna radijska voditeljica koju pamtimo i po sjajnim nastupima u showu "Tvoje lice zvuči poznato", Ivana Mišerić, privukla je brojne poglede svojom kombinacijom u bijelom.
Cvjetni uzorak uz traperice bio je izbor Marijane Batinić, a za sličnim ležernim dnevnim varijantama posegnule su i brojne druge uzvanice Max Factorove promocije.
Među svima njima,  Maša Zibar u bijeloj i Paula Sikirić u crnoj haljini posebno su nas oduševile...

Naslovnica Moda