Stil Moda

'Sve po 12 kn'

'Cirkus bez ukusa... Ovo večeras mi je šok i nevjerica': Antonijinu kombinaciju ponovno su popljuvali, ali jedan se drugi detalj pokazao daleko gorim

'Sve po 12 kn'

Nećemo pretjerati pa reći da je baš svaki styling kojega je Marko Grubnić pomno isplanirao za Antoniju Blaće bio baš potpuni promašaj, ali i da kažemo, ne bismo bili daleko od istine.

Naš stilist koliko god se trudio ne može na zelenu granu s kombinacijama, što mu bez pardona i uporno ponavljaju na društvenim mrežama. Često mu se pialo da se ostavi toga posla u cijelosti, ali on modu jednostavno previše voli da bi je se odrekao... Iz nedjelje u nedjelju on svoju štićenicu oblači u svakojaka 'čudesa', a gledatelji live emisija Big Brothera znaju se toliko šokirati da svoj 'šok i nevjericu' imaju potrebu podijeliti i na društvenim mrežama.

'Ovo je jezivo, hitno mijenjaj stilista!': društvene mreže pokopale Antonijinu odjevnu kombinaciju za koju svi krive Grubnića

'Najbolji styling dosad, noge malo jače, ali sve pet!': prvi put obožavatelji nisu nagazili 'outfit' Antonije Blaće, sigurno je i Grubnić šokiran

No, ovaj put nije sama kombinacija dotukla publiku. Zadala je popriličan udarac, ali konačni nokaut uslijedio je nakon objave samoga Grubnića. Poznat po svojoj ljubavi prema photoshopu, Marko nam je ovaj put otišao još jedan korak dalje, a ono što je objavio izazvalo je salve smijeha.

"Još jedna nedjelja, još jedan live show... Moja prekrasna Antonija Blaće dokazala je još jednom da je modni kameleon i transformirala se, uz moju pomoć, u urbanu glamuroznu vojnikinju stila...", ponosno je Marko objavio na svome profilu.
 


Uređuje brižni Grubnić i svoj profil, a ne samo fotke, jer negativnih komentara u njega nećete naći. Ni jedan jedini, ma ni najmanja zamjerka. Sve odreda komplimenti, Antonija izgleda kao bomba, oboje ste prekrasni, je li to leptir u pozadini? Cvijeće i ptičice...

Antonija je nešto manje opterećena popeglanošću, pa je objavila fotografiju na kojoj izgleda poput same sebe, u kombinaciji by Grubnić. Popljuvali je jesu, ali barem su zaključili da izgleda - poput sebe.
 


"Ajde, bar se nisi fotošopirala kao što te Marko uredio na njegovom profilu! Tu si realna!"

"Ma sreća da je ovo ovdje prava Antonija, a ono tamo je mama Grubnić na fotki, pogrešno napisali da je Antonija".

"Ja volim fotografiju, i volim obrađivati fotografije, ali prirodu, stvari, ljude ostavljam kako i jesmo. Ovo večeras kod njega na fotki mi je šok i nevjerica", zaredali su se komentari.

"Cirkus, bez ukusa", "Hjoj haljina... Tvoj instagram krcat brutalnom robom a onda dode nedjelja i Marko te obuče i nama dođe muka", "Šta uradiše od divne žene?? Ko reklama za dućan 'Sve po 12 kn'", morali su se osvrnuti i na kombinaciju.

Naslovnica Moda