Stil Moda

'Nisu najljepši, ali služe svrsi'

Ella Dvornik možda ipak ne može reklamirati baš sve; umjesto u nove sandale, svi gledali u njene nožne prste

'Nisu najljepši, ali služe svrsi'

Poznata blogerica Ella Dvornik na svom je Instagram profilu po dobrom starom običaju objavila fotografiju na kojoj promovira određene brendove. Popularna influencerica slikala se tako u novim sandalama uz legendu "Vrijeme je za sandale. Pozdrav toplom vremenu" i za par sati skupila preko 5000 lajkova, no umjesto novog para cipela nekima su u oko upali njeni nožni prsti. Iako je većina hvalila kombinaciju komentarima "predobro", "izgledaš sjajno", "prekasno", a neki su odmah pitali cijenu sandala, našli su se i oni ne baš zadovoljni pratitelji koji su smatrali da je prije snimanja u otvorenim cipelama trebala dotjerati noge.
"Inače si mi uvijek fora, al ovo sve skupa mi je očajno. Neuredno. Noge bez laka su mi dvaput očajne. Kosa kao ono raščupana sam i masna danas, ali to je valjda in, bitno je da se sve izreklamira i da je sve uvijek i zauvijek oversize" - stajalo je u jednom komentaru, dok je jedna pratiteljica otišla tako daleko da je kćerku legendarnog kralja funka zamolila: "ajde plliz nemoj ti reklamirati otvorene cipele".

 


Ovo pak nije prvi put da Ellini fanovi komentiraju njene nožne prste. Svojedobno je Splićanka objavila sliku u kadi na kojoj su u prvom planu bile duge noge. I tada su "padali" komentari na račun njenih nožnih prstiju, a Ella im je uzvratila u svom stilu
- Nisu najljepši, ali služe svrsi… Drže me koliko toliko na nogama. Znam i par trikova s njima, ali o tome nećemo sada - napisala je Ella tada uz ‘smajlić’.

 

 

Naslovnica Moda